Featured Timp liber

Noul film de acţiune „Furios şi iute: Hobbs & Shaw”, la Cinema City din Shopping City Timişoara

După opt filme care au acumulat aproape cinci miliarde de dolari, franciza „Furios şi iute” prezintă acum primul său capitol separat, „Furios şi iute: Hobbs & Shaw”, în care Dwayne Johnson și Jason Statham devin protagoniști, reluându-și rolurile lui Luke Hobbs și Deckard Shaw.

Încă de când Hobbs (Johnson), om loial legii și membru de elită al Serviciului de Securitate Diplomatic al Statelor Unite ale Americii (DSS), și Shaw (Statham), un fost soldat britanic, membru al forțelor de elită operative, s-au înfruntat pentru prima dată față în față în „Furios și iute 7”, în 2015, cei doi și-au împărțit replici acide, dar și lovituri fizice nemiloase în încercarea de a se elimina reciproc.

Când anarhistul cu puteri nemaivăzute obținute prin bioinginerie Brixton (Idris Elba) preia controlul asupra unei amenințări biologice, și înfrânge o fostă agentă MI6 genială și neînfricată, care este sora lui Shaw, cei doi inamici declarați vor face echipă pentru a-l elimina pe singurul individ care poate fi mai periculos decât ei doi la un loc.

Pentru mai multe detalii despre cele mai noi filme apărute la Shooping City Timişoara puteţi accesa site-ul https://shoppingcitytm.ro/cinema/.

Related posts

ALERTĂ la centrul de carantină din Timișoara: doi sirieni au evadat

Mădălina Staicu

Exit – poll de la ora 21: Iohannis și Dăncilă se vor duela în turul II

Mădălina Staicu

Samuel Fritz s-a CALMAT: Fiecare cetățean trebuie să aleagă cum se deplaseză

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: