Actualitate Featured Politică

NOAPTEA, ca liberalii lași: PNL Timișoara a votat, secret, excluderea a zeci de membri pro Orban, în frunte cu Raul Ambruș

Sigla PNL

Democrația a rămas o poveste în PNL Timiș, unde zeci de membri au fost excluși. Decizia a fost anunțată pe pagina de Facebook a PNL Timișoara, ca în operele lui Caragiale. Liberalii au decis, prin vot secret, să excludă zeci de membri din partid. Printre ei se află și Raul Ambruș, cel care a candidat la șefia PNL Timișoara. Pe scurt, au zburat zeci de susținători au lui Ludovic Orban. Decizia, desigur, e prezentată ca fiind una spre binele democrației din partid. Acum câteva luni, PNL decidea să îl excludă pe Alin Popoviciu, fost deputat, pe motiv că ar fi penal! Același PNL decidea apoi să îl susțină pe Florin Cîțu în competiția pentru șefia PNL, deși Cîțu fusese închis în SUA pentru că a condus mort de beat.

„BPL PNL Timișoara a decis, prin vot secret, la ședința din această seară, înaintarea către BPJ PNL Timiș a propunerii de excludere din partid a consilierului local Raul Ambruș. Această excludere este cauzată de atitudinea acestuia din ultimele luni de zile, dar foarte mult a contat poziția acestuia din CL Timișoara, când împotriva hotărârii partidului, a votat contra intereselor politice a acestuia, având o poziție ostilă în permanență față de proprii colegi și refuzând dialogul politic cu conducerile PNL Timișoara și PNL Timiș. Prin urmare, ne vom delimita de orice vot și atitudine a acestuia în cadrul CL Timișoara. În cadrul aceleiași ședințe BPL, s-a decis excluderea unui număr de 21 de membri. În urma evenimentelor care au avut loc la alegerile interne din cadrul partidului s-a impus luarea acestor decizii împotriva acelor membri care prin modul lor de manifestare într-o formă continuată au prejudiciat imaginea PNL și au adus atingere valorilor liberale. “Prin aceste măsuri nu a fost sancționată opinia politică, ci modul violent prin care aceste persoane s-au manifestat de-a lungul a mai bine de 3 luni. Anterior acestor alegeri interne, am încercat în dese momente să avem un dialog, să găsim o cale de mijloc în vederea închegării unei echipe care să dezvolte și să promoveze ideile liberale în Timișoara, dar am fost refuzați și excluși din orice dialog”, a precizat președintele PNL Timișoara, Cosmin Tabără. Partidul Național Liberal organizația Timișoara se bazează în continuare pe oameni de valoare, pe cetățeni ai acestui oraș și va întreprinde în continuare doar acțiuni în favoarea cetățenilor orașului nostru. Ne vom apropia de mediul oamenilor de afaceri, de mediul academic, orașul nostru beneficiind de patru mari universități, și de reprezentanții profesiilor liberale. PNL Timișoara a trecut prin momente grele, a pierdut ultimele alegeri, înțelege motivele acestor înfrângeri și este pregătită pentru reorganizare astfel încât timișorenii să recâștige încrederea în cel mai vechi partid istoric”, scrie PNL Timișoara pe Facebook.

Related posts

Avalanşă de apeluri false la 112. Un bărbat a reclamat contractul de telefonie

focustim

BLOCAJUL de la CJ Timiș, la final: cei doi vicepreședinți ai instituției vor fi votați astăzi

Mădălina Staicu

BOMBĂ CNCD a decis că Nicolae Robu a DISCRIMINAT când a INTERZIS difuzarea de manele în Timișoara

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: