Actualitate Cultură Featured

Nicu Covaci a fost externat: Medicii de la Județean fac primele precizări

Solistul trupei Phoenix, Nicu Covaci, a fost externat. Medicii de la Spitalul Județean din Timișoara, care l-au operat, fac primele precizări. Covaci a suferit o intervenție pe creier, în urma depistării unei probleme. Operația a avut loc pe 22 martie, în regim de urgență.

Explicațiile medicilor

„Având în vedere că dl. Covaci a trecut printr-o operație delicată, s-a tot spus în presă că a fost o chestiune de urgență și că a trebuit operat de urgență și că a fost cumva pe grabă, în primul rând vreau să vă spun că nu a fost deloc așa. Au fost făcute studii, au fost făcute analize peste analize și nu s-a luat absolut nicio decizie pripită sau necontrolată în prealabil. Acum el este în proces de recuperare, nu aș putea să spun exact cât se estimează să dureze această recuperare numai că fiind un caracter și un fizic puternic, Nicu face pași repezi așa că procesul de recuperare continuă, dar nu foarte mult va dura până când va fi înapoi pe scenă”, a spus Costin Adam la Radio Reșița.

Related posts

Scene sinistre: Un cadavru a fost descoperit pe strada Liniștei din Timișoara

Mădălina Staicu

Cazurile de coronavirus SCAD în plină stare de alertă: doar 165 de cazuri noi, în 24 de ore/ 17.036 români diagnosticați, 9.930 de vindecați

Mădălina Staicu

Vestea așteptată de toți românii vine de la ANM: Vremea se încălzește după episodul de ger

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: