Actualitate Administrație Featured Sănătate Timp liber

Nicolae Robu TRECE PESTE CAPUL prefectului Oneț: masca e obligatorie doar pe malul Begăi, nu și în centru

Sunt bâlbe fără număr în Timiș și nu e prima oară când au loc. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a decis, ieri, că masca devine obligatorie în centrul Timișoarei și pe malurile Begăi. Astăzi, decizia luată de comitetul condus de prefectul Liliana Oneț a fost schimbată.

Masca rămâne obligatorie doar pe malurile Begăi, nu și în centru. O situație trasă la indigo a avut noroc acum două săptămâni, când prefectul a decis că terasele se închid la 23, iar Robu a schimbat hotărârea a doua zi.

Nicolae Robu a anunțat, astăzi, într-o intervenție la Antena 3, că ”vom face astăzi o ședință a comitetului local pentru situații de urgență și eu voi propune colegilor din comitet același punct de vedere pe care l-am avut și până acum pentru că, atâta vreme cât nu se poate face dovada că cei ce ies la promenadă și cei ce stau la terase în aceste zone se îmbolnăvesc, altfel spus că aceste zone reprezintă un  focar, nu cred că avem motive să ne chinuim degeaba. Sunt de acord să luăm orice măsuri, chiar măsuri impopulare dacă sunt necesare, dar atunci când avem suport logic pentru ele”.

Related posts

Un american NU va uita niciodată Timișoara: s-a ales cu o AMENDĂ de 1.400 de dolari!

Mădălina Staicu

Virgil Musta trage un SEMNAL de ALARMĂ: Epidemia se va încheia cu multe decese

Mădălina Staicu

Marcel Vela, PALMĂ URIAȘĂ pentru Robu: șeful Internelor CRITICĂ salariile URIAȘE de la Locală!

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: