Actualitate Featured Politică

Nicolae Robu se plânge pe Facebook: Duc trădări, lovituri fizice, sunt un ins sensibil

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, se lamentează pe Facebook. Edilul susține că are parte zi de zi de dureri, de la cele intelectuale și sufletești cauzate de trădări, la cere fizice, cauzate de operația la genunchi pe care a avut-o. Un obișnuit al atacurile dure la adresa presei care îl critică, Robu susține că e, de fapt, o fire sensibilă!

„STUDENȚII SUNT FRUMOȘI ORICÂND, DAR LA EXAMEN AU O FRUMUSEȚE CU TOTUL SPECIALĂ!

Așa îi văd eu, dascăl de 37 de ani -pas cu pas: asistent, șef de lucrări, conferențiar, profesor-, cu 4 mandate de Prorector și 2 de Rector în spate! Și îi prețuiesc enorm și tocmai pt această prețuire, manifestă la mine dintotdeauna, simțită și resimțită de ei, pe vremea când eram Prorector și Rector, aveam din partea lor apelativul de “tata Robu”!

Astăzi, când am intrat în sala de examen -cu o anumită emoție, mărturisesc, ea fiind una din sălile făcute de mine, ca Rector, acum 12-13 ani-, examen la disciplina Arhitectura Calculatoarelor, Facultatea de Automatică și Calculatoare, anul II IS-, cei aproape 200 de studenți m-au întâmpinat cu… calde aplauze! M-a mișcat, mărturisesc, pt că eu, dincolo de forța, de puterea pe care o arăt în muncă și în luptele pe care am a le duce -da, lăsând modestia la o parte, chiar sunt foarte puternic, de exemplu atât de puternic încât duc nedreptăți, duc ingratitudini, duc trădări, lovituri fizice chiar -a se vedea multiplele accidentări la fotbal, unele chiar grave (!!! )-, etc., suportând durerea pe care desigur că ele mi-o provoacă, fără ca cineva să bănuiască măcar că o am-, eu sunt un ins sensibil! Vă mulțumesc, dragi studenți, pt bucuria pe care mi-ați făcut-o! Și… vă îmbrățișez!”, scrie Robu pe Facebook.

Related posts

Dumbrăviţa devine de CARTEA RECORDURILOR: rată de infectare de peste 60 la mie

Mădălina Staicu

Justiție pentru fraieri: Fritz s-a pus pe ridicat mașini parcate în zone destinate trotuarelor

Mădălina Staicu

Timișoara, UMILITĂ din nou de Guvern: primește CELE mai puține DOZE de vaccin Moderna: Craiova primește DUBLU

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: