Actualitate Featured Politică

Nicolae Robu, NIMICIT de Victor Ciutacu, după ideea cu marcarea celor izolați cu ștampile: Nu am de gând să particip la relegitimarea fascismului

Ideea primarului Timișoarei ca românii aflați în izolare să fie marcați cu știampile pentru a fi recunoscuți de autorități mai ușor naște ecouri chiar și în Capitală. Cunoscutul jurnalist Victor Ciutacu susține că ideea e una extremistă.

„În țara asta, sub pretextul Sfintei Lupte împotriva virusului ucigaș, unul vrea să ștampileze suspecții ca la Auschwitz, altul închide ilegal, de capul lui ,județul și face program de cumpărături pe categorii de vârstă. Totul, evident, în ovațiile orgasmice ale Poporului Suveran. De mâine, aștept să aflu de la cât la cât au voie să circule pe stradă negrii, lesbienele și persoanele cu handicap. Înțeleg că rasa superioară nu se supune, deocamdată, până la noi ordine, programului limitat de aprovizionare. Ușor-ușor, poliția redevine miliție, iar parchetul se întoarce la statutul de procuratură. Ca să vă fie clar, cu toate riscurile din lume, eu nu am de gând să particip la relegitimarea fascismului și la revenirea dictaturii; fie ele și la nivel global. Mă uit la tv și mă crucesc. Sunt sătul până-n gât de „luptători pentru democrație” care aplaudă până când li se înroșesc palmele tirania fără justificare. Numai armată pe străzi, pârnaie și cătușe aveți în cap! Ați luat-o razna cu totul? Pe mine să nu contați la afacerea asta. Măcar în memoria neamurilor mele târâte prin lagăre de exterminare și tatuate de unul pe care-l ovaționa lumea în picioare pentru politicile sale expansioniste geniale și fermitatea aplicării legislației pe care tot el o schimbase. P.S. Cât timp voi mai realiza emisiunea, Punctul culminant nu se va transforma – NICIODATĂ, DAR ABSOLUT NICIODATĂ – într-o tribună a intoleranței, a abuzului, a rasismului sau a nazismului manifest „, scrie Victor Ciutacu pe Facebook.

Related posts

REPLICA Vioricăi Dăncilă: ce le-a transmis premierul protestatarilor care au jignit-o la Timișoara

Mădălina Staicu

Vești BUNE – PRIMII bolnavi de coronavirus din Timișoara au fost externați de la Spitalul Victor Babeș

Mădălina Staicu

Nu se lasă! Fost președinte al CJ Timiș, Titu Bojin, anunță că vrea să intre în cursa pentru șefia județului

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: