Actualitate Featured Politică

Nicolae Robu, NIMICIT de jurnalistul Cristian Tudor Popescu: Răcnete! Nu înțeleg cum l-au ales timișorenii

Primarul Timișoarei a fost nimicit de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, în urma unei intervenții telefonice la Digi 24. Portalul de știri debanat.ro. a publicat o listă cu numele liberalilor care ar urma să fie numiți șefi în deconcentrate.

Pe listă se află și nume precum Cătălin Iapă, consilierul primarului Robu, care ar urma să fie numit șef la Aeroportul Timișoara, dar și fiica omului de afaceri Dumitru Dinulescu, partener de concedii al primarului Robu, căreia Robu vrea să îi ofere un loc călduț la Garda de Mediu.

Sunat de Digi 24 pentru a comenta lista, Robu a reacționat în stilul caracateristic, jignind presa care a publicat lista. A fost însă imediat taxat de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care a comentat că ‘ Eu mă întreb, îi știu pe timișoreni, sunt băieți deștepți, cum pot să-l aleagă pe acest Sorin Oprescu de Timișoara?

De ce spun asta? Pentru că omul este un „răcnete”, așa cum era Sorin Oprescu. Are același tipar de apariție. Mai întâi debitează un șuvoi de incoerențe, nu înțelegi nimic, cum nici dvs, nici cei din platou (la Digi24 – n.r.) nu înțelegeau cu cine se ceartă acolo, aspiranții care… nu știu ce, nu se înțelegea nimic, și în clipa în care îl întrerupi și i se spune: Domnule, întrebarea e asta: puneți oameni de la PNL sau nu?, mai întâi spune: Dacă nu mă lăsați să explic… și apoi începe să răcnească la toată lumea din platou.

Omul era ridicol. Metoda „Sorin Oprescu”. Sorin Oprescu de Timișoara. Nu înțeleg pe ce criterii îl aleg oamenii pe acolo”.

Related posts

ZGÂRCIT Premierul Florin Cîțu refuză să le dea bani românilor care se vaccinează, cum fac SUA sau Serbia

Mădălina Staicu

Alin Nica face PRESIUNI: cere CNSU să deschidă sălile de fitness, pe motiv că e microbist

Mădălina Staicu

214 cazuri NOI de coronavirus, depistate cu aproape 9.000 de teste/ 17.187 de români vindecați

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: