Actualitate Administrație Featured Politică

Nicolae Robu, de la crize de INSTERIE la MISTICISM: Am simțit duminică seara o liniște ca cea în care eram dus spre operație

Un obișnuit al crizelor de isterie față de oricine își permitea să îl critice, de la cetățeni la jurnaliști sau adversari politici, Nicolae Robu, fostul primar al Timișoarei trece la idei mistice. Robu spune că vestea că a fost învins în cursa pentru Primăria Timișoara cu un scor zdrobitor în favoarea adversarului i-a picat extrem de ciudat. Edilul spune că nu a fost nici pe departe trist, ci a fost cuprins de liniște.

„Astăzi am stat la o cafea cu angajaţii primăriei, nu am reuşit să o fac până acum. Şi le-am făcut o dezvăluire, pe care acum o fac şi public, o prezint şi dumneavoastră. În 2012, în plină campanie electorală mi s-a descoperit de către medici, o afecţiune şi mi s-a spus că trebuie să mă operez pe cord deschis. Că pot păţi… nu am tăria să rostesc acel cuvânt… Nu îmi venea să cred că se poate aşa ceva, pentru că aveam o condiţie fizică de invidiat. Eu jucam fotbal cu tinerii! Şi atunci când m-am operat, când te duci la operaţie eşti dus pe acel scaun rulant. Şi în timp ce mergeam spre sala de operaţie, nu mi-am închipuit că pot fi cuprins de atâta liniştie, nu stiam dacă o să mai ies viu sau nu. Am simţit duminică seara o stare asemănătoare, nu înţelegi de ce, cred că e biochimia corpului. În momentul în care am văzut din start că este o diferență mare între mine și principalul contracandidat am fost convins că nu se mai poate răsturna nimic, că voi pierde, dar așa o inundare a întregului organism de liniște a apărut, una dumnezeiască, am fost extrem de împăcat”, a declarat deBanat.ro.

Related posts

HALUCINANT Robu REIA promisiuni neîndeplinite din 2012! Primarul anunță parcare în Piața 700

Mădălina Staicu

ALERTĂ în Timișoara: doi minori au dispărut în același timp

Mădălina Staicu

Accident SPECTACULOS pe strada Musicescu: oamenii au rămas fără curent

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: