Actualitate Featured Politică

Nicolae Robu ARUNCĂ în aer scandalul cu intelectualii lui Fritz: SMS de amenințare publicat de fostul primar

Fostul primar al Timișoarei, Nicolae Robu, publică un SMS de amenințare primit de la Vasile Popovici, unul din intelectualii pe care i-a criticat extrem de dur într-o postare pe Facebook. Atacul lui Robu a născut ample critici, enervând deopotrivă politicieni, membri de partid, lideri PSD și chiar și colegi de partid de-ai lui Robu.

„Din respect pentru cei mai mulți dintre cei ce au criticat spusele mele cu privire la d-nii Vasile Popovici, Marcel Tolcea și Daniel Vighi, dar și pentru dv, urmăritorii care nu ați reacționat -fani și dezavuatori, deopotrivă-, țin să fac următoarele clarificări, pe care, de altfel, le-am inserat cu câteva ore în urmă și în postarea acuzatoare inițială:

Calificarea de către mine a celor trei domni ca nulități nu vizează latura lor profesională, ci este aprecierea mea personală de-acum asupra lor, sub aspect pur caracterologic, ca fost relativ apropiat al lor!

Nu sunt literat și nu-mi permit să fac aprecieri într-un domeniu în care nu am nicio pretenție de competență!

Ba mai mult, țin să menționez că din moment ce toți trei au titlul de Profesor Universitar, eu chiar presupun că au o operă profesională pe măsură!

Toată istoria omenirii și cred eu că experiența de viață a fiecăruia dintre noi -în orice caz: a mea, da- ne arată că între caracter și capacitate intelectuală, talent într-un domeniu sau altul etc. nu există nicio legătură!

Eu am tăria să recunosc că era mai elegant din partea mea să nu exprim public concluziile triste referitoare la cei trei -da, sunt concluzii foarte triste!-. Dar… oameni suntem.

Dând, întâmplător, peste acel sms de amenințare, pe care l-am primit după miezul nopții din partea d-lui Vasile Popovici -om care până nu cu mult înainte de a mi-l trimite, poza mieros în super prieten, adresându-mi-se cu “Dragă Nicu”, “Te sărut” etc.-, m-am încărcat negativ excesiv și am răbufnit! Vedeți sms-ul cu pricina în postarea mea anterioara”, scrie Robu.

Related posts

Raed Arafat se spală pe mâini, după ce a carantinat Timișoara cu FORȚA: recomandarea a venit de la DSP

Mădălina Staicu

Întreaga țară revine la NORMALITATE: Timișul rămâne tot în scenariul roșu de coronavirus

Mădălina Staicu

Pandemia, ca în filmele de comedie -DSP a confundat Denta cu Deta,iar CJSU a IMPUS restricții INUTILE, dar le-a ridicat rapid

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: