Actualitate Featured Politică

Nicolae Robu a EXPLODAT la adresa lui Samuel Fritz: Îl întreține prietena/ E intoxicare făcută de profesioniști ai manipulării

Primarul Nicolae Robu cedează nervos, la finalul unei campanii în care a fugit de confruntarea cu toți adversarii politici. Edilul îl atacă pe Samuel Fritz, candidatul USR la Primăria Timișoara. Robu spune că Fritz e întreținut de iubita lui și că are în spate manipulatori de profesie. Primarul vine și cu un mesaj clar pentru electorat: Nu vă economisiți banii pe așa ceva.

„În timp ce alți pretendenți la funcția de Primar colportează vorbe goale, promisiuni mincinoase, fără să ne poată spune nicio realizare a vieții lor, ca să ne facă să-i și credem că au capacitate – ba unul, după propriile declarații, întreținut de iubita româncă, cică a venit să ne salveze ca cetățean al unui alt stat, sfidându-ne nici măcar încercând să-și ia ca a doua cetățenie cetățenia română, mințind cu nerușinare în fiecare vorbă și plătind sume fabuloase unei șlehte de oameni de nimic să mintă alături de el, făcând pur și simplu de râs poporul demn de toată admirația din care se trage-, deci în timp ce ei fac așa ceva, iată ce am făcut eu în Cartierul Calea Lipovei, între blocurile delimitate de străzile Holdelor, Sfinții Apostoli Petru și Pavel, C-tin Rădulescu Motru și Martir Alexandru Chorosi (în spate la Piața Nouă).

Nu vă irosiți votul pe ei, stimați timișoreni! Astfel de oameni chiar nu merită! Vă respect dreptul la orice opțiune politică, dar când vorbim de funcția de Primar, trebuie votat OMUL.  Încercați să vă smulgeți din intoxicarea făcută de profesioniști ai manipulării, pe bani mulți, bani necăzuți din cer, vă dați seama, ci proveniți de la grupurile de interese, bani pentru care desigur că va trebui să se dea socoteală, doar legea trebuie să fie lege pentru toți! Cum poate cineva rațional vota pe cineva despre care nu știe nimic, în afară de imaginea creată în laboratoare pe bani mulți, repet, căci e foarte important?”, a mai scris Robu.

Related posts

Malnutriţia şi lipsa vitaminelor A, C şi D, factori de risc ai naşterii premature

focustim

PRO România Timiș visează frumos: vrea PARTENERIAT cu Robu, pentru a avea un viceprimar în Timișoara și un vicepreședinte CJ

Mădălina Staicu

IGPR anunță OFICIAL: amenzile pentru apeluri false la 112 EXPLODEAZĂ, de joi

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: