Actualitate Administrație Featured Politică

Nica l-a popit pe Fritz: A băgat firmele executare de primar fix sub lupa ambasadorilor celor mai importante state

Șeful CJ Timiș, Alin Nica, a anunțat că s-a întâlnit cu zeci de ambasadori pentru a le prezenta cele mai de succes afaceri din Timiș. Pe listă se află și compania Agil, care a rămas fără tarabele la care vindea burgeri și produse din carne, după ce administrația Fritz a decis că nu erau conforme.

„Consiliul Județean este locul în care Timișul și Timișoara beneficiază de lobby economic și o puternică promovare internațională!Am primit astăzi 25 de ambasadori și șefi de misiuni diplomatice cu scopul de a încuraja parteneriate economice care să contribuie la dezvoltarea județului Timiș. Cred că dialogul între diplomați și reprezentanții mediului de afaceri poate fi unul constructiv, cu rezultate concrete în viitoare colaborări. Timișul este, fără îndoială, cel mai dinamic mediu de afaceri după București, cu centre de cercetare bine ancorate în noile realități economice, cu universități puternice, cu forță de muncă calificată și cel mai bun acces din țară la infrastructura de transport.Timișul este un pol de atracție pentru capital și resurse umane, cu aproape 5 miliarde de euro investiții străine directe. Timișul este și primul exportator, după București, cu peste 8 miliarde de euro, din care jumătate reprezintă exportul de materiale specifice industriei auto.

Avem avantaje competitive remarcabile și, în calitate de președinte al Consiliului Județean Timiș, mi-am propus să le dezvolt sustenabil. Astăzi, delegațiilor străine aflate la Consiliul Județean, le-am prezentat importante companii românești precum Apa Aur’a, Patiseria Seneville, Crama Aramic, producătorul de carne Agil și firma de turism Ultramarin. M-am bucurat că oaspeții noștri au fost încântați să afle despre marca Produs în Banat, iar președintele Camerei de Comeț, Industrie și Agricultură Timiș i-a asigurat pe toți cei prezenți de disponibilitatea sa de implicare. Sunt convins că potențialul Timișului poate fi valorificat prin proiecte comune, de aceea, întâlniri precum cele de astăzi, între sectorul diplomatic, cel privat și cel public, pun piatra de temelie a unor viitoare investiții majore”, scrie Nica pe Facebook.

Related posts

Istoria Timișoarei e pentru fraieri! La 33 de ani de la debutul Revoluției, Fritz nu a postat niciun mesaj adresat timișorenilor

Mădălina Staicu

Un bărbat a fost omorât în bătaie pe o stradă din Timișoara: Patru bărbați au ajuns după gratii

Mădălina Staicu

Date INCREDIBILE: 2.972 de cazuri noi, cu DOAR 7.089 de teste RT-PCR efectuate/ HARTA infectărilor

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: