Actualitate Administrație Featured

Nervii lui Dan Dinu au explodat: Dominic Fritz e o mare pramatie

Nervii omului de afaceri Dan Dinu au explodat la vestea că administrația Fritz vrea să închidă HORECA în data de 17 februarie, când se deschide Capitala Culturală Europeană. Patronii sunt nervoși fiindcă încasările din acea zi ar putea fi unele record, iar administrația Fritz vrea ca terasele să fie închise, ca lumea să fie atentă la evenimente!

„Cu siguranta, pentru turistul care vine sa viziteze Timisoara, piata Unirii este unul dintre cele mai importante obiective turistice pe care le poate vizita in Timisoara. Probabil cea mai importanta artera prin care poti sa ajungi sa vizitezi piata Unirii, ramane strada Gh Lazar.

Aceasta strada arata ca in imaginea de mai jos. Doar ca edilii nostri USR isti, in loc sa se preocupe de aspectul principalei artere spre piateta si totodata siguranta turistului, ei au ceva cu HORECA, care e “nesigura”  Si mai iese si public, turistul nr 1 al Timisorii si ne spune ca el nu negociaza siguranta turistului.

Si pont, domnule Dominic Fritz, noi cetatenii si investitorii acestui oras, nu trebuie sa ne justificam in fata dumneavoastra. Este exact invers, prin natura functiei pe care o detineti.

Mare pramatie!”, scrie pe Facebook omul de afaceri Dan Dinu.

Related posts

IUREŞ pe pagina lui Fritz: Ţie îţi cumpără nevasta casă, noi îmbătrânim în trafic ca să salvezi tu balenele

Mădălina Staicu

Fair-play Marius Craina îl INVITĂ pe Adrian Orza să candideze la Consiliul Local Timișoara pe lista PRO România

Mădălina Staicu

Cristian Amariei, înmormântat cu onoruri militare

focustim
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: