Actualitate Administrație Featured

Nebunie! Primăria anunță că la Timișoara s-au stropit de căpușe! În parcuri însă e plin!

Primăria Timișoara susține că a stropit de căpușe. Două milioane de metri pătrați au fost curățați, spun cei de la PMT. Atâta doar că efectele nu se văd și tot mai multe animale și copii sunt mușcați de căpușe!

Iată informarea transmisă de PMT

Primăria Timișoara ne anunță că societatea care se ocupă cu dezinsecție pentru municipalitate a efectuat stropiri în parcuri, locuri de joacă, pe malurile Begăi și în zona bălților, pe o suprafață cumulată de peste 2 milioane de metri pătrați, pentru combaterea căpușelor. Aceasta a avut loc în perioada 2 – 6 aprilie.

Municipalitatea efectuează aceste acțiuni de dezinsecție pe domeniul public, care reprezintă a 13-a parte din totalul suprafeței orașului. Proprietarilor le revine responsabilitatea de a efectua acțiuni similare de dezinsecție, pe domeniul privat care le aparține, pentru a asigura combaterea eficientă a insectelor.

Tratamentele au fost efectuate terestru, cu produse avizate de Ministerul Sănătății și cu personal calificat. În teren au acționat 6 echipaje.

În perioada 15-25 aprilie 2024, Primăria Municipiului Timișoara va efectua tratamentele de dezinsecție pentru combaterea țânțarilor și larvelor acestora, pe domeniul public al orașului. Tratamentele vor fi efectuate terestru, între orele 21:00 – 6:00. Recomandăm apicultorilor ca, în perioada menţionată, să ia măsurile care se impun în vederea protejării albinelor, iar locuitorilor, să evite zonele în care se acționează.

Related posts

USR acuză că Robu fuge de o dezbatere față în față cu Dominic Fritz: Încă din 2012!

Mădălina Staicu

1.632 de cazuri noi de Covid-19 la peste 35.000 de teste prelucrate/ HARTA infectărilor

Mădălina Staicu

Ultimă oră: Ministrul Apărării, Vasile Dîncu, a demisionat, după presiunile internaționale: Dîncu declarase că războiul Rusia – Ucraina se poate încheia prin negocieri

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: