Actualitate Eveniment Featured

NEBUNIE pe șoselele din Timiș: IPJ a dat SUTE de amezi și a lăsat peste 130 de șoferi fără permis

Șoferii din România nu au pic de respect în trafic. Încalcă orice regulă și calcă pedala, iar rezultalele se văd. Suntem țara din UE cu cele mai multe accidente mortale. Sute de amenzi au fost aplicate în ultimele zile de IPJ Timiș.

Poliţiştii rutieri au acţionat pe raza întregului judeţ, timp de patru zile, pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere. Au dat peste 400 de amenzi, 134 dintre acestea fiind pentru nerespectarea limitelor legale de viteză.

În perioada 27-30 iulie, poliţiştii rutieri, în urma controalelor, au întocmit 8 dosare penale pentru infracţiuni rutiere şi au aplicat  421 de sancţiuni contravenţionale, 134 dintre acestea fiind pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 52 pentru neutilizarea centurii de siguranţă.

Au fost reţinute în vederea suspendării 37  de permise de conducere pentru nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire, Poliţiştii rutieri neacordarea priorităţii de trecere pietonilor şi vehiculelor și conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului. De asemenea, au fost retrase 14 certificate de înmatriculare.

Related posts

PRIMUL caz de coronavirus la Sânnicolau Mare: primarul plănuise se închisă orașul

Mădălina Staicu

Bani de la guvern pentru capitala europeană a culturii

focustim

BĂTAIE între un elev și un cadru didactic, la un liceu din Lugoj: profesorul a ajuns la spital

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: