Actualitate Administrație Featured

Nebunie: Operatorii de date din Timișoara au umplut iar stâlpii abia curțați. După amenzi, Fritz a trecut la amenințări

Nebunie la Timișoara, unde, deși autoritățile au implementat în forță operațiunea ghilotina, de tăiere a cablurilor de pe stâlpi, operatorii de cabluri de date au umplut iar stâlpii. Administrația Fritz nu a stat la povești și le-a dat amenzi. Mai mult, primarul Dominic Fritz le-a fixat și termene pentru curățarea stâlpilor.

„90.000 de lei amendă pentru cablurile atârnate pe stâlpi.Câțiva operatori de date au început să pună din nou cabluri pe stâlpii pe care de abia i-am curățat anul acesta. Își extindeau rețeaua. I-am amendat. În plus, au timp până la jumătatea lui decembrie să le dea jos. Altfel, vor urma noi amenzi.Anul acesta am dat jos peste 200 km de cabluri care atârnau pe stâlpi, în zone unde există canalizație subterană pentru ele. E un semnal clar că nu ne mai întoarcem la haosul de pe domeniul public și nici la mutilarea estetică a cartierelor Timișoarei”, a anunțat Fritz.

Related posts

Coșmar de vară: Administrația Fritz bagă tot orașul în șantier – Încep reparații pe o lungă listă de străzi

Mădălina Staicu

Numai 16.000 de cazuri noi de coronavirus: scad şi decesele

Mădălina Staicu

Moș Nicolae ajunge la Muzeul Satului: Parcul Crăciunului se deschide cu o listă lungă de surprize, pregătite de CJ Timiș

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: