Actualitate Featured Politică

MUTARE Adrian Orza, SUSȚINUT de Partidul Republican, în cursa pentru Primăria Timișoara: MANIFEST pentru oraș

Fostul viceprimar al Timișoarei Adrian Orza va fi susținut de Partidul Republican în cursa pentru Primăria Timișoara. Partidul Republican e fondat de analistul politic Alex Coita, iar în Timiș e reprezentat de Marian Cucșa, ales deputat pe listele ALDE.

Orza a lansat, pe Facebook, un manifest pentru Timișoara, în care atenționează că e nevoie de cooperarea tuturor partidelor politice pentru dezvoltarea orașului.

„Personal, mi-as dori o coalitie inchegata administrativ, care sa determine o schimbare in administratia Timisoarei. Spun “coalitie administrativa”, pentru ca, cel putin pentru mine, dar si pentru tot mai multi, doctrinele politice trec in plan secundar, atunci cand vine vorba de administratia locala. Oamenii vor asta! Chiar nu vad legatura intre doctrine si solutiile pentru un trafic mai fluent, pentru un serviciu de transport public de calitate, pentru salubrizare stradala permanenta si sistematica, pentru dezinsectii eficiente, un mediu curat si lista poate continua. Nu exista solutii doctrinare la aceste probleme. Doar administrative. Prin urmare, salut intentia celor care considera aceste deziderate mai importante decat politica. Timisoara are nevoie de energiile si forta intregii cetati. Timisoara este intr-un moment in care nu isi mai poate permite luxul doctrinar, al formelor fara fond, in detrimentul vietii cetateanului.

Ne aflam intr-un moment al dezbinarii. Cu cat vom intelege asta mai repede, cu atat mai repede vom depasi sincopa in care ne regasim azi. Din punctul meu de vedere, cu experienta dobandita in anii anteriori, stiu cat de important este sa ne regasim, in masura in care ne pasa de acest oras, la masa, toti, indiferent de culorile partidelor. Indiferent de frustrarile proprii sau de grup, e important sa fim in actiune. Inchei, asadar, prin a spune ca raman acelasi om, cu aceleasi principii. Nu ma dezic de nimic din ceea ce am facut si am rostit pana acum. Si nici pentru ceea ce voi spune sau voi face de aici inainte. Pun, insa, Timisoara pe primul loc! Dintr-un sentiment al demnitatii celui care se identifica in locul sau, acela in care am crescut, m -am educat, am trait si la care nu voi renunta niciodata. Pentru ca am pus suflet in tot ceea ce am facut serviciul public! Sunt deschis unei colaborari directe cu oricine se considera de buna credinta, care s-ar regasi in aceste principii. Sunt deschis ideilor de bun simt, generoase, inteligente si creative pentru Timisoara noastra draga! „, scrie Orza pe Facebook.

Related posts

NEBUNIE din cauza coronavirusului: ÎNCĂ două școli din Timiș intră în scenariul ROȘU

Mădălina Staicu

Coronavirusul și GOANA PNL după anticipate LOVESC în plin: EURO bubuie la o nouă valoare record

Mădălina Staicu

Grindeanu s-a dezlănțuit în PSD Timiș! Le-a spus social – democraților ce NU voiau să audă: căderea partidului NU e vina lui Dragnea

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: