Sport

Mircea Samuil şi Claudiu Dănilă preiau şefia la două clase în Campionatul Naţional de Raliuri

Raliul Sibiului, a treia etapă a Campionatului Naţional de Raliuri, a prilejuit cuplului format din pilotul Mircea Samuil şi copilotul Claudiu Dănilă, reprezentanţi ai clubului Pro Timiş, şansa de a trece pe primul loc în clasamentul general la clasele de concurs 12 şi debutanţi.

Cu punctele acumulate în cadrul competiţiei desfăşurate pe macadam, revenire după şapte ediţii pe suprafaţa pe care s-a consacrat întrecerea pe patru roţi din judeţul Sibiu, Samuil şi Dănilă au preluat şefia înaintea Raliului Iaşului, ce va avea loc în zilele de 4 şi 5 septembrie.

Pe Cibin, ei au triumfat la clasa 12 şi s-au clasat pe poziţia secundă la debutanţi, unde au condus cu un avans de aproximativ două minute până înaintea ultimei probe speciale, pierzând primul loc însă avansând în mult mai importanta ierarhie generală a puternicei competiţiei organizate de Federaţia Română de Automobilism Sportiv.

Mircea Samuil şi Claudiu Dănilă au luat startul într-un Audi A3.

„Le mulţumim pentru susţinere partenerilor privaţi Goya Residence, Ducodan, Rossini, Cooglio, Opr Asfalt, GP24 şi VSS Racing”, a declarat Alexandru Krepelka, dublu campion naţional la viteză în coastă şi preşedintele cluburilor sportive Pro Timiş şi Krepelka Motorsport.

Related posts

Motoare turate cu folos de piloţii de la CS Krepelka Motorsport. Nouă podiumuri în cele mai puternice competiţii automobilistice organizate în weekend de FRAS

focustim

Flavius Biea deschide luni o nouă sală de sport. Antrenamente diversificate pentru creşterea imunităţii şi în vederea pregătirii la nivel competiţional

focustim

Heracle, în Croaţia pentru ultima competiţie din 2019

focustim
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: