Actualitate Administrație Featured

Miracolul de la Catedrală s-a evaporat: Aleile s-au umplut iar de găinaț de porumbel. Horticultura nu mătură și nu spală, dar încasează ilegal bani pe operațiuni

Încălzirea vremii a fost un bun prilej ca zeci de timișoreni să ia cu asalt aleile din jurul Begăi. Parcul din spatele Catedralei, cunoscut ca fiind unul de evitat din cauza băncilor și a aleilor pline de găinaț de porumbel a fost curățat în mod miraculos.

Horticultura a efectuat operațiunile de spalare a zonei pentru care oricum încasa bani fără să le efectueze. Minunea nu a durat mult, așa că după zilele ploioase, aleile nu au mai fost nici măturate nici spalate, iar găinațul de porumbel a revenit la el acasă, în zona centrală, fix când Timișoara e capitală culturală și e împânzită de turiști.

Ce e curios însă e faptul că Horticultura încasează bani pentru a spăla și mătura parcul lunea și vinerea, însă operațiunile nu se fac. Vorbim practic de o sifonare a banilor publici, bani pe care primăria îi plătește pe operațiuni care nu se fac. E aceeași meteahnă de pe vremea administrației Robu, când Rogera deconta operațiuni pe care nu le efectua, după cum a arătat Curtea de Conturi.

Related posts

Cultură cu gălăgie sau liniște? Ștefan Popa Popa’s a dat în judecată primăria, cere închiderea Teatrului Auăleu şi a Muzeului Consumatorului Comunist

Mădălina Staicu

Primăria Ghiroda, pas important: proiect cu fonduri norvegiene pentru eficientizarea energetică a clădirilor

Mădălina Staicu

Decizie BOMBĂ: Fostul primar Gheorghe Ciuhandu, condamnat la trei ani de închisoare în dosarul finațării Poli Timișoara

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: