Actualitate Administrație Featured

„MIRACOL” anunțat de Nicolae Robu: după ani de BEZNĂ, iluminatul stradal se repară pe 25 de străzi

Timișoara e primul oraș iluminat electric din România aceasta e o filă de istorie cu care ne mândrim. În ultimii ani, capitala Banatului a ajuns însă un oraș al beznei. Seară de seară, iluminatul public lipsește de pe străzi. Iar fenomenul nu produce pe străduțele dintre blocuri, ci pe marile bulevarde și are loc de ani buni. Administrația Robu a ignorat problema, însă acum promite să intervină.

Săptămâna viitoare vom propune spre aprobare consiliului local proiectul de studiu de fezabilitate pentru modernizarea sistemului de iluminat public pe 25 de străzi din oraş. Intră în modernizare şi avem în vedere şi accesarea de fonduri europene, acestea urmând să devină disponibile. Sunt noi fonduri cu proiecte precum acesta. Vor fi montate 2248 becuri, se va realiza un sistem de telegestiune, scade consumul de energie electrică. Este un proiect de zece milioane de lei, din care doar pentru lucrări de construcţii 8,8 milioane de lei. Studiul de fezabilitate a fost realizat de firma Alba Proiect Consulting”, a anunţat primarul, citat de deBanat.ro.

Străzile pe care se fac reparațiile sunt: Alexandu Ioan Cuza, Aleea FC Ripensia, Arieş, Cluj, Iuliu Maniu, 3 August 1919, Republicii, Revoluţiei 1989, 16 Decembrie 1929, Constantin Brâncoveanu, Dr. Iosif Bulbuca, General Ion Dragalina, Circumvalaţiunii, Drubeta, Eroilor de la Tisa, Gh. Dima, Gh. Doja, Pestalozzi, Mihai Viteazu, Mihail Kogalniceanu, Oituz, Piaţa Consiliul Europei, Tudor Vladimirescu, Victor Babeş.

Related posts

DGASPC face recrutări: se caută oameni dornici să devină asistenți maternali profesioniști – CONDIȚIILE impuse

Mădălina Staicu

Coronavirusul BUBUIE în economia din Timiș: două firme se închid, anunță ITM

Mădălina Staicu

EXECUȚIE: șefa DSP Timiș, schimbată din funcție, la câteva zile după ce a criticat public prefectul pus în funcție de PNL

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: