Actualitate Featured Sănătate

Medicul Virgil Musta, la un an de la IZBUCNIREA pandemiei în România: Am devenit un spital de excelență

Medicul Virgil Musta anunță că spitalul Victor Babeș din Timișoara a devenit unul de excelență, pe toată durata pandemiei. Musta spune că aici au fost îmbunătățite condițiile pentru pacienți și că pacienții tratați aici au avut parte de cele mai noi dotări.

„Eu l-aș numi un an de coșmar pentru că ne-a schimbat viața tuturor și a fost un an dificil din punct de vedere profesional, social, al relațiilor noastre, al relațiilor cu familia, toți am avut de suferit și a trebuie să facem sacrificii. În acest an, spitalul nostru a avut cea mai spectaculoasă evoluție din ultimii 30 de ani. Toată infrastructura spitalului a fost refăcută în câteva luni, condiții hoteliere au fost îmbunătățite, astfel încât fiecare salon a fost dotat cu televizor, frigider, cu wi-fi. Oamenii care și-au petrecut zilele aici au beneficiat de condiții bune, de o alimentație corespunzătoare, a fost schimbată toată bucătăria, ne-am organizat să nu reprezentăm focar de infecție pentru noi și pacienții noștri. Anul acesta, spitalul a fost dotat cu aparatură la cele mai înalte standarde, ca în spitalele europene, astfel am avut și rezultate devenind un spital de excelență în infecția cu SARS-COV-2”, a declarat, miercuri, dr. Virgil Musta.

Foto: Libertatea

Related posts

Bărbatul care s-a autosatisfăcut în baia unei școli, în fața unei fetițe de clasă primară, s-a predat singur la poliție

Mădălina Staicu

Ludovic Orban SE SPALĂ pe mâni: după ce și-a angajat răspunderea pe buget, cere modificarea legislației electorale DOAR în Parlament, unde PSD poate bloca tot

Mădălina Staicu

1.109 cazuri NOI de coronavirus: 14.784 de teste în 24 de ore

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: