Actualitate Administrație Featured

Meci de cascadorii râsului între Primăria Timișoara și Inspectoratul Școlar Județean – Cum s-au judecat degeaba cele două instituții

Scenariu demn de telenovele între Primăria Timișoara și Inspectoratul Școlar Județean Timiș. Cele două instituții s-au judecat degeaba pentru ca mai apoi să accepte de bună voie un schimb din cauza căruia au ajuns în fața judecătorilor.

Mărul discordiei e clădirea fostului Liceu Agricol din Calea Aradului. Aflată în patrimoniu local, acesta a fost cedată către Ministerul Educației pentru ca IȘJ să își facă acolo un sediu pentru care să nu mai plătească chirii. Profesorilor nu le-a picat deloc bine să plece din buricul târgului, de pe C.D Loga, fix la capătul orașului, așa că IȘJ și-a cumpărat un sediu în zona centrală, iar clădirea de pe Aradului a rămas istorie.

CL Timișoara a vrut să o recâștige, așa că IȘJ și primăria au ajuns în fața judecătorilor după ce conducerea inspectoratului a refuzat să o cedeze. Acum, IȘJ Timiș vrea să predea clădirea primăriei care se plânge că e în paragină.

Related posts

Ludovic Orban INTRĂ LA RUPERE după ce Guvernul Cîțu a UITAT să dea bani pentru Colterm: Mizez pe susținere

Mădălina Staicu

Protest în fața Prefecturii Timiș: Elevii s-au alăturat profesorilor care cer salarii mai mari

Mădălina Staicu

Începe marea reformă din Educație? IȘJ scoate zeci de posturi de director la concurs

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: