Actualitate Administrație Featured Politică

MAZILIT din funcția de șef de administrația USR, Culiță Chiș cere angajarea pe un post fără studii superioare

Umilință maximă pentru fostul șef al Direcției Tehnice din Primăria Timișoara, Culiță Chiș. Funcția de șef al Direcției Tehnice a fost desființată, așa că pentru a rămâne în primărie acesta a fost pus să opteze pentru un număr de 130 de posturi libere. Însă administrația Fritz a jucat murdar. Noul director al direcției care va coordona proiectele tehnice trebuie să aibă studii juridice sau de geografie, nicidecum pregătire în domeniul infrastructurii așa cum are Culiță Chiș.

Astfel, Culiță Chiș a fost nevoit să aplice pentru un post fără studii superioare. Dacă i se aprobă cererea, Culiță Chiș va munci ca referent la Biroul Locuințe, însă cu un salariu cu mult mai mic decât cel pe care îl încasează acum. Culiță Chiș a acționat primăria în judecată pentru desființarea postului său.

Culiță Chiș, care a dat în judecată municipalitatea pentru că i-a desființat locul de muncă, poate aplica acum doar pentru un post de referent cu studii medii la Biroul Locuințe. Diferența de salariu va fi uriașă pentru Culiță Chiș, care este inginer de sistem de circulație rutieră, absolvent al Politehnicii Timișoara.

Related posts

VESTEA ZILEI: rata de infectare scade sub 7.5 la mie – Sub 7 la mie, magazinele NU se mai închid de la 18, decât în weekend

Mădălina Staicu

Un CELEBRU fost procuror DNA, condamnat de instanță după ce a condus beat

Mădălina Staicu

Dominic Fritz TRECE LA ATAC, după ce a anulat două proiecte de baze sportive: ATAC la Robu

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: