Actualitate Administrație Featured Politică

Mașina viceprimarului Cosmin Tabără a fost vandalizată: Mesajul lăsat de hateri l-a scos din sărite

Mașina viceprimarului PNL Timiș Cosmin Tabără a fost vandalizată în acest weekend. Tabără a așteptat câteva zile și a postat pe Facebook un mesaj dur la adresa celor care i-au scris pe mașină mesajul: Fără respect! Tabără spune că în politica din Timișoara lucrurile au ajuns la un nivel mult prea jos.

„Mă gândesc uneori cât de jos a fost dusă politica în Timișoara, până unde poate coborî nivelul promovat în ultimii ani în orașul nostru.Ce mi s-a întâmplat mie i se poate întâmpla oricui, pentru că asta a fost livrat de către marii oameni politici: ura, învrăjbirea, violența verbală și fizică, orice pentru a dobândi puterea, pentru a fi cât mai aproape de ciolan. Și asta nu prin muncă sau valoare, ci prin slujirea fără noimă a celui care poate asigura accesul facil într-o funcție publică. Apoi putem vorbi despre iubirea orașului, despre promovarea valorilor sau a meritocrației.Avem în ultimii ani mașini incendiate, ziarist „programat” să fie ucis și ziariști bătuți, ziariste făcute „prostituate”, jigniri și amenințări, totul pentru a obține sau menține puterea. Invocarea DNA din toate părțile doar pentru a-ți demola adversarul politic și nu un mod constructiv de a te promova pe tine.Da, mi-ați vandalizat mașina, în speranța că poate voi renunța la a milita pentru corectitudine, pentru examene corecte, pentru o competiție onestă. Cine a făcut asta? O victimă a ceea ce i s-a livrat în ultimii ani în Timișoara.

Pentru că cine a făcut-o e o victimă. Urmează probabil incendierea mașinii daca nu voi abdica de la principii, dar nu o voi face! Probabil că se va încerca pe orice cale intimidarea mea, dar vă anunț că nu renunț, voi rămâne același om care va căuta dreptatea oriunde voi fi.Din păcate, prin modul vostru de a face politică ați transformat sau vreți să transformați Timișoara într-o Americă de Sud, dar nu veți reuși, pentru că Timișoara nu sunteți voi, Timișoara este reprezentată de intelectuali, de 4 universități cu recunoaștere internațională, de medici de renume, de oameni de artă și de cultură recunoscuți în afara granițelor tari, de o clasă de mijloc echilibrată, de școli care an de an șlefuiesc tinere talente.Da, trecem prin momente penibile uneori, dar vine vremea când toate acestea vor trece și ne vom reașeza pe un făgaș normal. Până atunci, voi aștepta răspunsul politiei la plângerea mea, puțin probabil să aflu făptuitorul, dar voi lăsa organele de cercetare să-și facă treaba, cu încrederea în munca lor.Până atunci, voi duce mașina la service și voi continua să fiu același om care va ierta prostia din jurul său…”, scrie Tabără pe Facebook

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FCosminGTabara%2Fposts%2Fpfbid02e9uvhiqgsAKaRpz6RiPX4YzjDcCp1MMRF2eF1iGgWkMEquax3DWVw5MXDydFJpznl&show_text=true&width=500.

Related posts

Șeful PSD Timiș ACUZĂ că premierul MINTE privind ridicarea restricțiilor de la 1 iunie

Mădălina Staicu

Coronavirus România. Peste 800 de noi cazuri și 3 decese, în ultimele 24 de ore

Mădălina Staicu

Concurs cu DEDICAȚIE la IPJ Timiș? Finul șefului instituției, singurul înscris pentru postul de șef Serviciu Cabinet

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: