Actualitate Featured Politică Sănătate

Maria Grapini, dezlănțuită împotriva termoscanărilor: O măsură abuzivă, în PE nu se aplică

Europarlamentarul Maria Grapini susține că termoscanarea românilor la intrarea în magazine e o măsură abuzivă. Opinia Mariei Grapini e împărtășită și de o bună parte a românilor, dar și de unele cadre medicale, precum medicul Monica Pop. Grapini atenționează că în instituții mari, precum Parlamentul European, asemenea măsuri nu se aplică.

„Doresc sa o felicit public pe doamna doctor Monica Pop pentru explicatia publica data,legat de masurarea temperaturii la intrarea in magazine si in cladiri de tot felul,de ineficienta, inoportunitatea si pana la urma incalcarea drepturilor cetatenilor prin aceasta actiune.A explicat ca un medic de exceptie ce este! Regret ca dr Mdovan a trebuit,jenat, sa apere o masura abuziva!
Va informez pe aceasta cale ca, la intrarea in cladirea Parlamentului European -unde lucreaza mii de functionari, europarlamentari, asistenti etc, NU SE MASOARA temperatura la intrare!Poate Rares Bogdan ce se da pe facebook aparator al romanilor isi informeaza guvernul! „, scrie Maria Grapini pe Facebook.

Related posts

Deputatul PSD Timiș Alfred Simonis s-a DEZLĂNȚUIT după DEMITEREA lui Craina: Clientelism

Mădălina Staicu

Mircea Axente a semnat cu ASU Politehnica

focustim

Premierul Ludovic Orban se SPALĂ pe mâini: redeschiderea parcurilor NU se face neaparat de la 15 mai, ci rămâne la alegerea primarilor

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: