Actualitate Featured Politică

Maria Grapini, dezlănțuire TOTALĂ din cauza arestării Sorinei Pintea: Stresul, umilința, posibila agravare a bolii în detentia preventivă ( preventivă la ce?????)cine i le plătește și cum????

Europarlamentarul Maria Grapini are o nouă ieșire incendiară. Aceasta susține că fostul ministru al Sănătății, Sorina Pintea, arestată preventiv pentru luare de mită, nu ar trebui să fie încarcerată, pentru că Pintea e bolnavă. Aceasta a declarat de curând că suferă de o boală autoimună, din cauza căreia i se umflă grav fața. Grapini crede că încarcerarea nu este necesară și că Pintea ar trebui judecată în libertate.

„Saptamana trecuta am fost in delegatie in Spania si la intoarcere am aflat de arestarea doamnei Sorina Pintea.Imi asum injuraturile dar inainte de asta va spun ca:
1) nu vorbesc ca om politic
2) nu vorbesc in calitate de eurooarlamentar
3) nu vorbesc ca fost ministru
Vorbesc in calitate de FEMEIE!
Acum 21 de ani am infiintat o Asociatie a femeilor manager si acum 16 ani o Coalitie a Asociatiilor femeilor de afaceri!
Intre altele ne-am
propus in aceste organizatii sa sustinem promovarea femeilor, dezvoltarea antreprenoriatulio feminin, egalitate de sanse etc.
Si acum sa trec la principalul scop al postarii!
Nu stiu daca e vinovata sau nu Sorina Pintea! Asta trebuie sa decida instanta in baza unor probe solide!
Dar de ce trebuie inchisa o femeie care nu cu mult timp anuntase ca e bolnava(se vedea si pe schimbarea infatisariii)pentru presupusa fapta? De ce nu s-a asteptat judecarea mai intai?
De ce nu se vede acum solidaritatea feminina????
De ce sa nu se judece mai intai cazul si mai apoi, daca este vinovata sa fie pedepsita?
Stresul, umilinta, posibila agravare a bolii in detentia preventiva( preventiva la ce?????)cine i le plateste si cum????
Cred ca trebuie sa facem ce spunem si sa avem curajul
sa ne asumam
public sa spunem atunci cand apar deviatii de la normalitate!
Si mai adug: Parlamentarii care nu au dorit sa existe o lege a raspunderii magistratilor ar trebui sa aiba constiinta incarcata de raul care se intampla in justitie!
Ii doresc multa sanatate Sorinei Pintea! „, scrie Maria Grapini pe pagina ei de Facebook.

Related posts

PSD Timiș recurge la strategii FEMININE pentru a-l învinge pe Robu în cursa pentru Primăria Timișoara. Simonis: Avem în plan o strategie

Mădălina Staicu

994 de cazuri NOI de coronavirus în România: 36 de decese, fără AUTOPSII făcute pentru cauza morții

Mădălina Staicu

APEL UMANITAR: Preotul militar al Garnizoanei Timișoara, diagnosticat cu COVID -19: se caută donator de plasmă

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: