Actualitate Administrație Featured Politică

Marcel Ciolacu îl ia la mișto pe Alin Nica după ce a fost demis: Ultima revoltă am văzut-o la 1907

Premierul Marcel Ciolacu a comentat scandalul din Timiș, spunând că ultima revoltă de care știe el în România a fost la 1907, ca aluzie la decizia lui Alin Nica de a nu susține candidaturi comune PSD și PNL la Primăria Timișoara și CJ Timiș.

Alin Nica a fost demis ieri de la șefia PNL Timiș

Premierul Marcel Ciolacu a fost întrebat despre decizia coaliţiei privind candidaturile comune la Timiş, el afirmând că decizia a fost luată ”ca să câştige”. ”Categoric, în acest moment s-au unit două partide mari din România, PSD şi PNL, au depăşit animite orgolii şi se va câştiga. Sunt ferm convins că se va câştiga şi la municipiul Timişoara”, a spus liderul PSD.

Întrebat despre revolta din PNL, unde liderul PNL Timiş, Alin Nica, a fost exclus din partid, Ciolacu a răspuns: ”Ultima revoltă pe care am prins-o cred că e aia din 1907, de atunci nu am mai prins nicio revoltă. Lăsând gluma la o parte, sunt două partide vii, ştiţi că se întâmplă lucruri şi în PSD şi în PNL, partide care au o anumită dinamică, sunt orgolii, nemulţumiri, dar există decizii politice pe care liderii şi le asumă”.

Related posts

Judecătoarea Adriana Stoicescu a explodat, după 1 Decembrie: Votăm hoți de 30 de! Fură, dar ne-au dat și noi ceva!

Mădălina Staicu

După ce a ISTERIZAT întreg orașul, Dominic Fritz l-a SCHIMBAT pe directorul PENAL de la Colterm

Mădălina Staicu

OPT focare de coronavirus în Timiș: TREI au fost stinse, iar unul e nou

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: