Actualitate Economic Featured Politică Timp liber

Marcel Ciolacu anunță priorități zero în noua sesiune parlamentară: Legislație nouă pe consumul de droguri și mutarea păcănelelor din orașe

Premierul Marcel Ciolacu spune că schimbarea legislației privind consumul de droguri și mutarea păcănelelor din orașe vor fi priorități zero ale noii sesiuni parlamentare. Premierul spune că după incidentele extrem de grave din această vară când tot mai mulți șoferi drogați au făcut accidente cu victime e nevoie de schimbări dure de legislație.

“Altă urgenţă majoră este în privinţa legislaţiei privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului de droguri. Este evident nevoie de o nouă legislaţie antidrog care să răspundă eficient realităţii dure de astăzi şi să transpună normele şi bunele practici europene. Aştept acest proiect din partea colegilor de la Ministerul de Interne, Justiţie şi Ministerul Sănătăţii. Ne trebuie o abordare diferită, să intervenim cu tărie şi hotărâre ca să umblăm şi la cauză, nu doar la efecte, şi să trecem la destructurarea reţelelor de traficanţi”, a precizat premierul. 

Ciolacu a promis și mutarea “păcănelelor” din oraşe.  “O prioritate este şi legea de organizare şi exploatare a jocurilor de noroc, unde avem un scop foarte clar: vrem să eliminăm din oraşe păcănelele. Legea a trecut deja de Senat, urmează dezbaterile la Camera Deputaţilor şi interesul nostru, nu numai al Guvernului şi al românilor, este să o adoptăm cât mai rapid”, a arătat Marcel Ciolacu.

Related posts

Scăpăm de caniculă, dar revin ploile: ANM vine cu informări de ultimă oră ce vizează Banatul

Mădălina Staicu

OFICIAL Al TREILEA bolnav de coronavirus, DIAGNOSTICAT la Timișoara: e al cincilea caz la nivel național

Mădălina Staicu

Rival direct cu Tânăr și neliniștit: PUG-ul Timișoarei intră în dezbatere publică și se aprobă după peste 10 ani de circ

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: