Actualitate Featured Politică

LOVITURĂ în PNL Timiș: primarul de Buziaș, Sorin Munteanu, intră în cursa pentru șefia partidului

Se ascut săbiile în PNL Timiș, acolo unde o nouă candidatură la șefia formațiunii județe a fost anunțată ieri. Liberalii au stabilit ca alegerile în PNL Timiş să aibă loc pe data de 10 iulie. Termenul limită pentru depunerea candidaturilor e 4 iulie, însă deja un liberal a anunțat că vrea să îl contracandideze pe Alin Nica, șeful interimar al filialei care intră în cursă din postura de favorit.

Primul contracandidat al lui Nica e primarul de Buziaș, Sorin Munteanu.

Dragi colegi! În lumina lucrurilor care se întâmpla, am hotărât să candidez pentru funcţia de prşedinte al filialei PNL Timiş! Consider că este nevoie de o altfel de politică raportat la  ceea ce se întâmpla azi, în organizaţia noastră! Mimarea puterii democratice şi egocentrismul actualei conduceri interimare trebuie să aibă o opoziţie! De unul singur nu voi avea sorţi de izbândă, dar împreună cu voi, avem o şansă! Chiar dacă nu voi câştiga, vom creea o platformă de negociere şi ne vom putea coagula în timp, împotriva derapajelor exercitate! Vă aștept, alături de mine!”, a fost mesajul lui Munteanu către colegii din PNL.

Related posts

Rata de infectare din Timișoara, NESCHIMBATĂ față de ieri: Remetea Mare, SCĂDERE notabilă

Mădălina Staicu

HAOS rușinos: ministrul Sănătății RECUNOAȘTE că decesele de coronavirus NU sunt raportate corect

Mădălina Staicu

Șeful PSD Timiș, Alfred Simonis, a EXPLODAT la adresa propunerii PNL de premier: Cîțu nici portar la Guvern nu mai putea fi

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: