Actualitate Administrație Featured Politică

Lovitură de teatru – Dominic Fritz i-a retras toate atribuțiile viceprimarului Cosmin Tabără

Lovitură de teatru la Timișoara, unde primarul Dominic Fritz i-a retras toate atribuțiile viceprimarului Cosmin Tabără. Asta după ce echipa AUR l-a huiduit la lipirea primelor afișe. Candidatul AUR la Primăria Timișoara e Ilie Vasile Sîrbu, fostul consilier personal al lui Cosmin Tabără.

Fritz joacă totul politic și spune că Sîrbu e marioneta PSD, PNL

Iată ce a anunțat Dominic Fritz:


„La răscruce trebuie să te hotărăști în ce direcție mergi. I-am retras toate atribuțiile viceprimarului PNL Cosmin Tabără, după incidentul de aseară. Echipa consilierului său personal, Ilie Sârbu, care este candidatul AUR la primărie, s-a comportat inacceptabil. AURiștii au întrerupt cu violență verbală și fizică evenimentul nostru de punere a primului afiș din Piața Unirii. L-au îmbrâncit inclusiv pe viceprimarul Ruben Lațcău, care la un moment dat stătea între mine și agitatori.


Cosmin Tabără candidează pe lista echipei Robu-PSD pentru Consiliul Local. Când ești cu un picior în barca PSDPNL și cu un picior în barca AUR, cu cel mai apropiat colaborator al tău candidat la Primărie, nu mai ai un al treilea picior cu care poți fi viceprimar în administrația Fritz. În lupta între înainte și înapoi, m-aș fi bucurat să ia o altă decizie”.

Related posts

VESTEA ZILEI Unitatea de terapie intensivă mobilă de la Galați va fi transferată la Timișoara

Mădălina Staicu

Beat la volan, un tânăr de 20 de ani a izbit în plin un stâlp, a distrus o mașină parcată și s-a băgat în spital!

Mădălina Staicu

Restricții de trafic în zona centrală: Se aplică de Ruga Timișoarei și Hramul Catedralei

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: