Actualitate Eveniment Featured

La Timișoara mașinile personale au devenit bunurile hoților: Secția 4 a prins trei hoți și i-a arestat!

Dacă sunteți proprietar de mașină în Timișoara e bine să vă gândiți de zece ori înainte să o parcați pe vreo stradă în benză sau înainte să lăsați vreun bun în ea. Și asta pentru că riscați să cădeți pradă hoților de mașini, care sunt tot mai mulți. Poliția a prins trei și i-a aruncat în spatele gratiilor!

La data de 07.01.2023, polițiștii Secției 4 Urbane Timișoara au reținut trei bărbați, în vârstă de 17, 20 și 34 de ani, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de tentativă de furt calificat. Aceștia au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

În fapt, la data de 7 ianuarie a.c., în jurul orei 03:00, polițiștii Secției 4 Urbane Timișoara au depistat în flagrant delict doi bărbați, în vârstă de 17 și 20 de ani, în timp ce ar fi încercat să sustragă bunuri din două autoturisme parcate pe Strada Labirint, din municipiul Timișoara.

De asemenea, în cursul aceleiași nopți, polițiștii Secției 4 Urbane Timișoara au depistat în flagrant delict un alt bărbat, în vârstă de 34 de ani, în timp ce ar fi încercat să sustragă bunuri dintr-un autoturism parcat pe strada Negulici din municipiul Timișoara.

Cei trei bărbați au fost conduși la sediul secției de poliție pentru audieri.

În urma probatoriului administrat în cauză, bănuiții au fost reținuți pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de furt calificat, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celor trei bărbați.

Related posts

BĂTAIE de JOC: Primăria Timișoara face dezbatere pe BUGET la o oră la care timișorenii sunt la muncă

Mădălina Staicu

ULTIMĂ ORĂ 2.880 cazuri NOI de coronavirus în România: 53 de decese/ HARTA infectărilor pe județe

Mădălina Staicu

HALUCINANT – POMENILE lui Robu FALIMENTEAZĂ STPT: 85% din venituri, de la primărie/ Subvenții PLĂTITE în plin lockdown, când NU se circula

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: