Sport

Krepelka şi Alexandrescu, aproape campioni. „Trofeul Gutâi”, cu rezultate excelente pentru piloţii clubului Krepelka Motorsport

„Trofeul Gutâi”, etapa a șasea a Campionatului Național de Viteză în Coastă, a lămurit în mare măsură soarta titlurilor de campioni la clasele N1 (1.600 cmc) și Dacia Revival.

Alexandru Krepelka a bifat în Maramureș o nouă victorie de etapă, a cincea, și este puțin probabil că poate scăpa printre degete un nou triumf în această competiție aflată sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv.

Pilotul timișorean, care este și președintele CS Krepelka Motorsport, s-a distanțat în clasamentul general al clasei N1, pe care a dominat-o și în anii anteriori.

La „Trofeul Gutâi”, colegul său de club Mihai Alexandrescu s-a impus la clasa Dacia Revival, al cărei detașat este, și el aflându-se la un pas distanță de titlul de campion al României.

Totodată, acesta a bifat în nordul țării locul secund la clasa Mașini Istorice A1B1.

Și Gabriel Conduris a mers bine în etapa a șasea, ocupând locul al doilea la Dacia Revival și poziția a treia la Mașini Istorice A1B1.

Cu două etape rămase până la sfârșitul acestui sezon în Campionatul Național de Viteză în Coastă, el poate forța locul secund în ierarhia generală a clasei Dacia Revival.

„Le mulțumim partenerilor noștri Mirko Peroni (Rossini), Dan Lazăr (Ducodan), Florin Diaconescu (OPR Asfalt), Lucian Perescu (Constructim), Cristian Corlan (Corlan Trans), Adriana Dobriceanu (Rofix), Cornel Crețu (Lic 29), Radu Diaconovici (Girod), Marcel Petrea (Unicorn), Radu Badea (Super Ball) și Bogdan Bragadiru (Ishtar Internet Group)”, a declarat Alexandru Krepelka.

Etapele rămase de disputat sunt cele de la Câmpulung Muscel (18-19 septembrie) și Poiana Brașov (9-10 octombrie).

Related posts

O nouă dată pentru ediţia din acest an a evenimentului de alergare Timotion

focustim

Dragan Petricevic: „Trebuie să tranşăm calificarea printr-un baschet de calitate”

focustim

Baschetbaliştii timişoreni, la final de cantonament

focustim
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: