Actualitate Featured

Kempes, accident grav de motocicletă! „Dumnezeu a ţinut cu el”

Ovidiu Ioncu „Kempes”, fost vocalist al trupei Cargo, în prezent liderul formaţiei Kempes, a suferit un accident de motocicletă în prima zi a acestei săptămâni.

Şoferul unei maşini a întors fără a se asigura chiar în faţa motocicletei conduse de artist, iar acesta n-a putut evita impactul, intrând violent în autoturism.

Kempes a ajuns la spital cu un umăr şi un cot dislocate, cu nasul spart şi cu o mulţime de răni la faţă, casca spărgându-i-se în urma coliziunii din trafic. După investigaţii care au relevat că nu există probleme ascunse, răni interne care i-ar fi putut pune viaţa în pericol, medicii i-au pus oasele la loc, l-au pansat şi, după două zile de spitalizare, i-au permis să plece acasă, scrie Libertatea.

„A ţinut Dumnezeu cu el”, a declarat pentru sursa citată Georgiana Dodan, soţia cântăreţului.

Ea a adăugat că artistul se află într-o stare bună. În plus, Kempes nu şi-a anulat concertul de la Râmnicu Sărat, programat pentru sfârşitul acestei săptămâni.

„Cred că îi face bine psihic. Ce să zic, nu-i un lucru bun nici să stai la pat”, a mai spus Georgiana Dodan pentru Libertatea.

Related posts

Nicolae Robu a ÎMPĂRȚIT Facebook-ul în DOUĂ: cum a fost CERTAT pentru sondajul privind șomerul Fritz și cum se apără!

Mădălina Staicu

Rezultatele la evaluarea naţională vor fi făcute publice astăzi

focustim

Protest la Prefectura Timiș: profesorii au ieșit în stradă ca să ceară bani!

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: