Actualitate Eveniment Featured Social

Julieta modernă! Un tânăr a fost tăiat cu cuțitul de un rival în amor, din cauza unei domnișoare

Multe domnișoare oftează gândind cu jind la vremurile în care rivalitatea amoroasă se tranșa printr-un duel. Că era romantism sau prostie nu știe nimeni, cert e că totul a fost romantizat să pară un act de curaj. Lucrurile s-au schimbat în zilele noastre, iar lupta pentru amor se dă în sălbăticie. Un tânăr a ajuns la spital după ce a fost înjunghiat de un rival amoros. Conflictul a pornit de la domnișoară.

La data de 9 ianuarie, în jurul orei 02:00, polițiștii Secției 5 Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Sever Bocu, un tânăr în vârstă de 18 ani, ar fi fost agresat fizic de un alt bărbat.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că în urma unui conflict spontan, un tânăr de 18 ani a fost agresat fizic de un alt tânăr în vârstă de 23 de ani, provocându-i la nivelul corpui mai multe plăgi cu un obiect tăietor. Totul ar fi plecat de la o ceartă pentru o domniţă.

Victima a fost transportată de urgență la spital pentru îngrijiri medicale.

În aceeași zi,  tănărul în vârstă de 23 de ani, din Sânpetru, județul Timiș, a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală,iar în data de 10.01.2023, magistrații au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș.

Related posts

IPOCRIZIE După ce a UMPLUT pedeliștii din PNL Timiș de funcții, Robu anunță că a făcut pace cu primarii PDL prin …discuții

Mădălina Staicu

Accident mortal pe A1: Un bărbat care își repara mașina a fost ucis de un TIR

Mădălina Staicu

PNL continuă ACAPARAREA instituțiilor: Sora deputatului Marilen Pirtea, numită şefă a Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: