Actualitate Featured Politică

JOC de GLEZNE Fritz îl invită pe Robu la dezbatere: primarul a REFUZAT nervos

Joc de glezne în campanie electorală. Candidatul USR Samuel Fritz l-a provocat pe primarul Nicolae Robu la o dezbatere față în față. Edilul în funcție, favorit pentru câștigarea unui nou mandat, a refuzat cu surle și trâmbițe.

„Cred cu toată puterea că o confruntare de idei este un semn de respect pentru timișoreni, o dovadă că trăim într-o democrație matură și că Timișoara merită o astfel de dezbatere. Îmi e foarte, foarte greu să-mi imaginez că domnul Robu va arăta atât de mare dispreț față de timișoreni și va refuza să-și susțină viziunea lui pentru viitorul orașului”, a scris candidatul USR-PLUS pe Facebook.

Răspunsul lui Robu a venit în stilu-i caracteristic, dur și tăios. ”Nici nu vă las să terminați întrebarea. Nu discut despre niciun contracandidat, nu mă interesează ce lansează, nu mă interesează ce afirmă. (….) înțelegeți odată, că eu sunt de multă vreme în viața politică, eu am venit să fac politică în felul meu și nu vorbesc despre contracandidați și nu comentez nici calomniile lor, nimic.Aveți conferință de presă cu mine în fiecare marți, mă puteți întreba orice, dar nu despre ce spun unii și alții”, a declarat Robu, conform Pressalert.ro.

Foto: Pressalert.ro.

Related posts

Interviu cu RADU ȚOANCĂ, candidat PSD la funcția de consilier municipal Timișoara: Cred că Timișoara mai poate bifa o premieră istorică: prima femeie primar din istoria orașului(P)

Mădălina Staicu

Schimbare la șefia Spitalului Victor Babeș, în plină stare de alertă: Membru PNL, uns șef de ministrul Sănătății

Mădălina Staicu

Cifrele ZILEI: 1.112 NOI infecțați cu coronavirus în ultimele 24 de ore

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: