Actualitate Administrație Featured Politică

Istoria Timișoarei e pentru fraieri! La 33 de ani de la debutul Revoluției, Fritz nu a postat niciun mesaj adresat timișorenilor

S-au scurs 33 de ani de la debutul Revoluției din 1989. Pe atunci, străzile orașului se umpleau de entuziaști care au fost dispuși să moară ca să elibereze România de comunism.

La 33 de ani de atunci, Timișoara are un primar neamț, votat pe motiv că e superior românilor și că ar putea conduce urbea cu mână de fier. Fritz însă fie a uitat, fie nu dă doi bani pe istoria orașului, căci altfel nu se explică cum de nu a postat niciun mesaj privind Timișoara, fix în ziua de 16 decembrie.

La fel ca în fiecare an, suporterii Poli nu au uitat de eroii care au murit pentru ca ei, noi, toată România să fie liberă, așa că au organizat marșul tradițional, cu plecare din Piața Maria și final în Cimitirul Eroilor, acolo unde, spre rușinea Timișoarei, flacăra nu a fost aprinsă în memoria eroilor.

Related posts

NUMAI 37 de cazuri NOI de coronavirus: ÎNCĂ 57 de decese retroactive, TURNATE în statistici

Mădălina Staicu

TOT ce trebuie să știți despre formularul de localizare, OBLIGATORIU la intrarea în țară: Amenda e de 3.000 de lei!

Mădălina Staicu

Petru Roman DEFILEAZĂ cu decizia instanței: demis de prefectul USR pentru că a fost găsit incompatibil de ANI, acesta revine pe post

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: