Actualitate Administrație Featured Sănătate

IREAL USR anunță că Fritz a rabilitat ZECI de mii de metri de trotuare și peste 100 de mii de kilometri de carosabil

Dacă circulați prin Timișoara și v-ați săturat de trotoare sparte și gropi în carosabil e bine să aflați că administrația Fritz a reabilitat mii de kilometri de trotoare și peste 100 de mii de metri de carosabil. Sau cel puțin asta susține USR, care se laudă pe Facebook cu realizările primarilor săi.


„Primarii USR refac infrastructura rutieră și pietonală, prin reabilitarea a mii de metri pătrați de străzi și de spații pietonale, pentru a crea condiții bune de circulație și confort pentru pietoni. La Timișoara, 112.000 de metri pătrați de străzi și 38.000 de metri pătrați de trotuare au fost reparate în primele nouă luni din 2021, la un cost per metru pătrat mai scăzut cu 10% față de anul precedent. Au fost realizate treceri de pietoni supraînălțate în zonele cu școli, iar lărgirea la patru benzi pentru una din cele mai aglomerate intrări în oraș a fost realizată în mai puțin de 3 luni.

În Sectorul 1 a început modernizarea străzilor de pământ uitate de vechile administrații, pe o suprafață de 8.000 de metri pătrați. Lucrări de întreținere și reparații au fost realizate pe alte 9 străzi și bulevardul Apicultorilor, iar la Sectorul 2 au fost reabilitate sau se află în curs de reabilitare alte 16 străzi. În următoarea perioadă alte 13 străzi vor fi modernizate. La Bacău, în orașul administrat de primarul USR Lucian Viziteu, s-au turnat covoare asfaltice pe aproximativ 62.000 de metri pătrați, iar la Alba Iulia șapte străzi au fost modernizate integral. Au fost construite două noi poduri rutiere, iar în aceste zile se lucrează la un nou drum care va lega cartierele Orizont și Micești de cartierul Bărăbanț și de strada Emil Racoviță, pentru a crea astfel o rută alternativă pentru circulația în orele de vârf. La Câmpulung au fost modernizate străzi pe o suprafață de 7.500 de metri pătrați, iar administrația locală are în elaborare documentația tehnică pentru asfaltarea și extinderea rețelei de canalizare pentru mai multe străzi. În Dumbrăvița, județul Timiș, au fost asfaltate 19 străzi, iar alte 60 de străzi modernizate, din fondurile bugetului local”, scrie USR pe Facebook.

Related posts

Flaviu Roșu punctează DECISIV în cursa pentru un nou mandat la Primăria Șag: A semnat Autorizatia de Construire pentru sala de sport din comună

Mădălina Staicu

PNL Timiș stă pe un butoi de pulbere: DNA cere redeschiderea unui dosar în care e vizată Liliana Oneț, prefectul de Timiș

Mădălina Staicu

Mai ceva ca în BANCURI: Primăria Timișoara a TĂIAT cablurile camerelor de filmat ale CJ Timiș

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: