Actualitate Eveniment Featured

IPJ Timiș, RAZIE la Sânncolau Mare: ZECI de amenzi și două dosare penale

Razie de amploare la Sânnicolau Mare. Oamenii legii au dat zeci de amenzi și au întocmit și două dosare penale. În cadrul acțiunii au fost legitimate 131 de persoane, au fost controlate 78 de autoturisme și verificate 27 de firme.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au dat 53 de amenzi în valoare totală de 27.730 de lei.

În ceea ce privește traficul rutier, polițiștii au aplicat 42 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea normelor rutiere, în valoare de 22.330 de lei, fiind retras un set de plăcuţe de înmatriculare, reţinute trei permise de conducere şi șase certificate de înmatriculare.

Trei amenzi au fost date pentru încălcarea normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, în valoare de 2.500 de lei.

Poliţiştii au controlat 11 paznici și au acționat șase butoane de panică, nefiind constatate nereguli.

De asemenea, au fost constatate două infracţiuni la regimul rutier, respectiv conducerea unui autovehicul neînmatriculat’ şi conducerea unui vehicul fără a deţine permis de conducere.

Efectuând activităţi pe linie de rutieră, poliţiştii au descoperit opt cartuşe de ţigări netimbrate şi suma de 990 de lei, în portbagajele a două autoturisme, conduse de doi bărbaţi, de 28 şi 61 de ani, din localităţile Sânnicolau Mare şi Tomnatic, oprite pentru control. Acestea au fost confiscate şi s-au întocmit două dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

Astfel de acțiuni vor fi organizate în Sânnicolau Mare pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale.

Related posts

ALERTĂ Numărul focarelor de coronavirus din Timiș CREȘTE: DSP anunță unul nou

Mădălina Staicu

BILANȚUL dimineții: patru pacienți sunt internați la Victor Babeș, cu suspiciune de coronavirus/ Alți 162, în carantină la domiciliu

Mădălina Staicu

LOGICA directorului Spitalului Victor Babeș: valul 4 vine în iulie – august, chiar dacă românii se vaccinează

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: