Actualitate Featured Politică

Ionuț Nasleu aruncă ÎN AER scandalul privind apartamentul său din Florida: informația ESENȚIALĂ care a scăpat întregii prese

onut Nasleu

A fost fără doar și poate știre zilei. Ionuț Nasleu, fostul consilier al primarului Nicolae Robu, și fost ofițer SRI, și-a tras apartament în Florida. Dacă înainte Ionuț Nasleu avea datorii în declarația de avere, acum, lucrurile par să fi luat o turnură pozitivă în viața șefului de la Piețe SA. După ce presa a informat cu titluri bombă despre noua sa achiziție, Nasleu vine cu o replică surpriză și elucidează misterul apartamentului din Florida, explicând de unde a avut bani pentru achiziția la care unii pot doar să viseze.

„Pentru corecta informare, fac următoarele precizări referitoare la achiziția unui apartament în Florida. De fapt, este vorba de ½ dintr-un apartament, complet utilat și mobilat, iar prețul total de achiziție a fost de 52.000 dolari. Tot istoricul acestui imobil este transparent și accesibil oricui, la adresa

https://www.pbcgov.org/PAPAMobile/Srch/PropertyDetails… / Sectiunea Owner Information.
Suma care mi-a revenit pentru achitarea acestui apartament este mai mică decât prețul unei garsoniere în Timișoara.
În ceea ce privește proveniența banilor, prin sentința civilă nr. 2039/21.02.2019, dată de Judecătoria Timișoara, Secția a II-a Civilă, nr. dosar 16880/325/2018, am primit suma de 53.505 lei drept daune morale aferente unui dosar de daună, în urma unui accident auto.
Jurnaliștii au scăpat din vedere suma aceasta câștigată în instanță și, având probabil o perspectivă idilică a statului Florida, au presupus că apartamentul poate valora sute de mii de dolari. Totuși, realitatea este alta și am vrut să o știți cu toții”, scrie Nasleu pe Facebook.

Ionut Nasleu, foto: Agerpres

Related posts

Fosta clădire a comenduirii garnizoanei Timişoara, în administrarea ministerului culturii

focustim

Exemenele pentru permis SE REIAU în Timiș: reguli SPECIALE pentru candidați

Mădălina Staicu

IPJ Timiș a LĂSAT-o mai moale: DOAR 152 de amenzi au mai fost aplicate celor care nu respectă ordonanțele militare

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: