Actualitate Featured Politică

Insinuări cu iz penal: Cătălin Iapă acuză că Tabără și-ar fi înscenat vandalizarea mașinii ca să se promoveze electoral

Fostul consilier al primarului Nicolae Robu, Cătălin Iapă, face insinuări cu iz penal. Iapă acuză că viceprimarul Cosmin Tabără și-ar fi înscenat vandalizarea mașinii pentru a se face remarcat electoral. În PNL există acum o competiție între liberali pentru funcția de candidat la Primăria Timișoara în 2024.

„Dominic Fritz, Ruben Lațcău și Cosmin Tabără au anunțat astăzi candidatura la postul de viceprimar în 2024 a lui Cosmin. Prin postările lor de astăzi, indirect, ne spun că s-au unit pentru a lupta împreună pentru menținerea tripletei la conducerea primăriei: Fritz – primar, Tabără – viceprimar, Lațcău – viceprimar. Și ne mai spun cei trei că o fac contra lui Nicolae Robu. În felul ăsta Dominic Fritz speră să aibă 2 partide care să îl sprijine: USR – direct și PNL – indirect. Speră ca Tabără să rupă ceva din voturile lui Robu și să micșoreze astfel diferența mare din ultimile sondaje dintre procentele lui Robu și procentele lui Fritz.Legat de mașină, sper să îl găsească pe făptaș și Cosmin să își recupereze paguba. Legat de jocul politic, se pare că își dorește mai mult să nu îl găsească pe făptaș, iar zgârietura de pe mașină să marcheze doar începutul campaniei pentru postul de viceprimar”, acuză Iapă.

Related posts

Starea de alertă continuă cu doar 33 de cazuri NOI de coronavirus: numărul de decese, UMFLAT cu noi raportări retroactive

Mădălina Staicu

Programul Prima Casă se schimbă: PRINCIPALELE MODIFICĂRI pe care trebuie să le aflați

Mădălina Staicu

Investigații gratuite la Spitalul Victor Babeș din Timișoara: puteți afla cât de sănătoși sunt plămânii dumneavoastră

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: