Actualitate Eveniment Featured

În timp ce românii sunt SFĂTUIȚI să stea acasă, la Vama Nădlac, 15 autocare cu români din Germania așteaptă să intre în țară

Românii sunt somați să stea în case, ca să nu răspândească epidemia de coronavirus. Autoritățile au închis școlile și au suspendat activitățile cluburilor, ale sălilor de sport și toate adunările publice, însă granițele sunt încă deschise așa că în continuare românii infectați cu coronavirus din alte țări pot intra în România. Se întâmplă chiar acum, la Vama Nădlac, unde 40 de autocare cu români veniți din Germania așteaptă să intre în țară.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Oradea, Laura Bondar, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX că timpul de control la frontieră a crescut în contextul pandemiei.

„Aproximativ 15 de autocare cu români din Germania așteaptă să intre în țară pe la Vama Nădlac și sunt controlate deoarece provin dintr-o țară în care au fost confirmate cel puțin 500 de cazuri de COVID-19. Timpul mediu de control a crescut, conform noilor proceduri, pentru că fiecare pasager este intervievat privind starea de sănătate și ruta de călătorie și trebuie să completeze un chestionar. Se lucrează pe 6 artere la Nădlac”, a spus Bondar.

La Vama Nădlac sunt detaș

Related posts

Cristian Amariei, înmormântat cu onoruri militare

focustim

Începe modernizarea celui mai DISTRUS parc din Timișoara: 1,1 milioane de euro pentru reabilitarea Parcului Civic

Mădălina Staicu

STPT anunță REGULI SPECIALE pentru călătoriile cu transportul în comun: intră în vigoare de luni

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: