Actualitate Administrație Featured Politică

Imagini rare: Alfred Simonis s-a suit în canoe și a vâslit pe Bega

Liderul PSD Timiș, Alfred Simonis, a oferit un spectacol de zile mari! Acesta s-a filmat în timp ce se dădea cu caiacul pe Bega. Puțini sunt cei care știau că Simonis a făcut canotaj. În contextul în care administrația Fritz a demolat mai multe baze de canotaj de pe malul Begăi, baze care trebuie spus că funcționau ilegal și cu condiții improprii, Simonis s-a filmat vâslind.

Acesta a transmis și un mesaj:

Sportul de performanță te pregătește, îți ascute mintea, simțurile, te învață lucruri care mai apoi îți călăuzesc viața: disciplina, devotamentul, spiritul de echipă, competitivitatea. Iar eu cred că am învățat bine aceste lecții, dar ar fi fost mult mai greu fără sportul pe care l-am practicat: canotajul. Legătura puternică dintre mine și barcă s-a creat instant și a durat ani buni, ajungând vicecampion național. Zilele trecute am urcat din nou în skiff cu multe emoții, dar e ca mersul pe bicicletă, nu se uită niciodată. Îi mulțumesc profesorului Zlatomir Balojin pentru oportunitatea de a fi din nou pe apă și pentru multele amintiri care mi-au revenit în minte.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fsimonisalfred%2Fvideos%2F1115384696345457%2F&show_text=false&width=560&t=0

Related posts

Coronavirusul BUBUIE neașteptat: Piața Iosefin s-a ÎNCHIS după ce o comerciantă a fost depistată cu COVID-19

Mădălina Staicu

Primăria Timișoara face educație cu timișorenii care merg la cimitir: Să ducă gunoiul în deponeele existente

Mădălina Staicu

Atenție timișoreni, TRASEELE unor linii STPT se modifică în weekend: străzile vor fi luate cu asalt de alergători

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: