Actualitate Eveniment Featured

IGPR intră TARE în plin SCANDAL din IPJ Timiș: DEMITEREA polițistului Valer Kovacs, REVOCATĂ

Decizie de ultimă oră a IGPR. Demiterea polițistului Valer Kovacs a fost anulată, după ce IGPR a dispus că sancțiunile aplicate acestuia de șeful IPJ Timiș nu sunt valabile. Valer Kovacs i-a scris premierului Ludovic Orban, în stare de urgență, să se plângă de planul de amenzi din IPJ Timiș. Ulterior, acesta a fost sancționat și demis.

„Centrul de Informare și Relații Publice din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române este împuternicit să comunice următoarele:

La data de 21 mai 2020, în temeiul art. 7 alin. (1) din Legea nr. 554/2004 a contenciosului administrativ, cu modificările și completările ulterioare, în urma analizei plângerii prealabile realizate la nivelul Inspectoratului General al Poliției Române, a fost dispusă revocarea dispozițiilor șefului Inspectoratului de Poliție Județean Timiș din 12 și 13 mai 2020, care au stat la baza încetării a raporturilor de serviciu în cazul unui agent de poliție, urmând ca Inspectoratul de Poliție Județean Timiș să dispună măsuri potrivit competențelor”, anunță IGPR.

Foto: Wow Biz

Related posts

Marcel Vela a ANUNȚAT: după 15 mai putem părăsi localitatea fără adeverințe

Mădălina Staicu

Rectorul Universității de Vest ar putea spăla rușinea PNL Timiș: Pirtea, susținut de Robu pentru Ministerul Educației

Mădălina Staicu

Medicul Virgil Musta anunță că NOUA normalitate pentru români trebuie să includă măștile și distanțarea socială

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: