Actualitate Featured Politică

HAOSUL a devenit religie în PNL Timiș: suspendat din partid, Ambruș se înscrie la șefia PNL Timișoara. Chira intră și el în cursă

E haos total în PNL Timiș. La câteva săptămâni de la alegerile la care s-a chemat politia, Raul Ambruș, candidat din tabăra Orban și susținătorii săi au fost suspedați. Alin Nica, șeful interimar al PNL Timiș și Timișoara a ales un nou biroul municipal la Timișoara și a anulat alegerile prin care Ambruș fusese ales președinte. Suspendat din partid, Ambruș spune că se înscrie din nou în cursa pentru șefia PNL Timișoara.

„Raul Ambruș s-a înscris astăzi în competiția pentru președinte al organizației PNL Timișoara recunoscând activitatea Biroului Politic Local pe care l-a si contestat în repetate rânduri.

Raul Ambruș a renunțat la biroul său politic nestatutar și și-a depus candidatura pentru șefia organizației PNL Timișoara. Autoproclamat președinte al PNL Timișoara, acesta a lăsat deoparte pretențiile nelegitime la conducerea organizației și a acceptat că voința unui grup restrâns de persoane nu poate trece peste prevederile statutare.


Alături de Raul Ambruș, pentru aceeași funcție de președinte, s-au mai înscris alți 6 candidați: Claudiu Chira, Mariș Daniela, Munteanu Adina, Pîrva Cantemir, Neșcu Ioan Viorel, Stoica Dan Alexandru. Toate candidaturile depuse vor fi analizate în cadrul procesului de organizare a alegerilor din 31 iulie 2021. Mâine, sâmbătă, 24 iulie, este termen limită pentru înscrierea în competiția alegerilor de la PNL Timișoara”, anunță PNL Timiș.

Related posts

Mascații au descins în Timiș și Bihor: interlopi din Timișoara, săltați pentru trafic de droguri şi cămătărie

Mădălina Staicu

Șeful PSD Timișoara SIMTE AVALANȘA de voturi după ce HORECA l-a călcat pe Fritz în picioare: Nu vom repeta greșeala

Mădălina Staicu

Șeful PSD Timiș, Alfred Simonis, ÎNCEPE DUELUL cu PRO România: cere susținere pentru Voichița Lăzureanu, în cursa pentru PMT

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: