Actualitate Economic Featured Timp liber

HAOS TOTAL – După ce magazinele s-au închis la 18 două zile, CNSU a decis să prelungească programul până la 22

Valul 4 al pandemiei pare să fi surprins autoritățile mai nepregătite ca primul val. După ce acum trei zile, CJSU a decis ca magazinele să fie închise la ora 18, din cauză că rata de infectare de 7.5 la mie a fost depășită, ieri seara, CNSU a emis o decizie prin care programul magazinelor e prelungit. În aceeași decizia s-a stabilit și că la nunți și evenimente nu mai pot participa decât vaccinații sau cei care au trecut prin boală acum maxim 180 de zile.

În ceea ce privește programul magazinelor, autoritățile au decis că magazinele se vor închide la ora 22.00 în zilele de vineri, sâmbătă și duminică dacă incidența Covid-19 depășește pragul de 6 la mia de locuitori. În localitățile cu rata de peste de 7,5 la mie, magazinele se închid tot la 22, însă măsura e valabilă în fiecare zi a săptămânii. Sunt permise însă activitățile de tip livrare la domiciliu.

„Se propune ca programul de lucru cu publicul al operatorilor economici care desfășoară activități de comerț/prestări de servicii în spații închise și/sau deschise, publice și/sau private în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, în localitățile unde incidența cumulată la 14 zile este mai mare de 6/1.000 de locuitori și mai mică sau egală cu 7,5/1.000 de locuitori și pe tot parcursul săptămânii, în localitățile unde incidența cumulată la 14 zile depășește 7,5/1.000 de locuitori, să se desfășoare doar în intervalul orar 5.00-22.00. În intervalul orar 22.00-5.00, operatorii economici pot activa doar în relația cu operatorii economici cu activitate de livrare la domiciliu” – se arată în decizia CNSU.

Related posts

STATISTICA ZILEI: 19 timișeni în carantină și peste 400 izolați la domiciliu

Mădălina Staicu

Permis eliberat în 1971 de Republica Socialistă România, prezentat la control de un şofer

focustim

ABERANT Măștile devin OBLIGATORII în Timișoara, în spațiul liber: cazurile COVID, predominat în spitale și de import

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: