Actualitate Featured Politică

Grindeanu s-a dezlănțuit în PSD Timiș! Le-a spus social – democraților ce NU voiau să audă: căderea partidului NU e vina lui Dragnea

Sorin Grindeanu, fostul președinte al PSD Timiș, a fost prezent la conferința județeană de alegeri a PSD, acolo unde le-a atras atenția foștilor săi colegi de partid că scăderea drastică în sondaje și pierderea electoratului nu au fost cauzate doar de Liviu Dragnea, așa cum mulți social – democrați au speculat după ce fostul șef al PSD a fost condamnat la închisoare. Deși a refuzat să semneze adeziunea pe care i-a înmânat-o Alfred Simonis, Grindeanu a promis că va reveni în PSD în viitorul apropiat.

„În acest moment, PSD a fost adus într-o situație dificilă, nu mai avem forță. În ultimii trei ani am pierdut 60% din votanți, începem să nu mai contăm în lupta politică. Este nevoie de o analiză cinstită, corectă și pentru prima dată este nevoie de o analiză care să aibă urmări serioase asupra organizării partidului. Dacă am constatat că am făcut praf partidul în ultimii trei ani, urgența este să căutăm să eliminăm cauzele. Nu putem da vina pe un singur om, Liviu Dragnea a avut greșelile lui, dar a făcut și lucruri bun pentru partid, în faza de creștere de după desființarea USL. Gravă a fost tăcerea vinovată a majorității dintre noi. După plecarea lui Liviu Dragnea, deriva PSD a continuat”.

Related posts

Flancat de polițiști, la aproape trei luni de la dispariție, criminalul afgan de la Gara de Nord a ajuns la IPJ Timiș

Mădălina Staicu

Pandemia a luat PAUZĂ în weekend: 1.256 cazuri NOI din aproape 12.000 de teste

Mădălina Staicu

Klaus Iohannis: „Timişoara este locul de unde a izvorât, prin jertfă, libertatea de care ne bucurăm azi”

focustim
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: