Actualitate Administrație Educație Politică

Greva din Educație continuă: Guvernul a programat o nouă rundă de negocieri după amiază

Greva din educație continuă. Guvernul a convocat o nouă rundă de negocieri pentru după-masă. Întâlnirea este programată pentru ora 16:00, la Palatul Victoria.

„Guvernul României a invitat reprezentanții sindicatelor din educație la o nouă rundă de dialog. Întâlnirea, la care participă echipa de negociere formată din secretarul general al Guvernului, miniștrii Educației, Finanțelor, Muncii și Investițiilor și Proiectelor Europene, este programată pentru ora 16:00, la Palatul Victoria”, transmite Executivul.

Greva din Educație a continuat joi.

Guvernul a oferit, în cadrul discuțiilor, de miercuri seara, sindicaliștilor din Educație, aflați în grevă, carduri în valoare de 2.500 de lei, sumă acordată în două tranșe.

„Față de discuțiile anterioare, oferta suplimentară a Guvernului pentru recunoașterea calității și redefinirea demnității carierei de profesor va fi aceea a acordării unei sume în luna iunie și a unei sume în luna octombrie, legate de cele două evenimente importante pentru lumea Educației, care va consta într-un card pentru cariera profesională acordat personalului didictic. Suma propusă este de 1.000 de lei pentru luna iunie și 1.500 de lei pentru octombrie”, a spus Marian Neacșu, secretar general al Guvernului.

Related posts

Țepe în numele ANAF: Atenție, se dau prin e-mail!

Mădălina Staicu

SUPERB, dar tot pe hârtie: complexul sportiv din Lipovei, la a DOUA licitație, după ce prima a fost ANULATĂ

Mădălina Staicu

‘POLTERGEIST’ în PNL Timiș: războiul intern îi face pe liberali să vadă problemele din oraș – Diaconu acuză, Tabără răspunde

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: