Actualitate Featured Sănătate Timp liber

GOGOAȘA ZILEI: mitul românilor care fac cozi la supermarketuri

Dacă folosiți rețele de socializare, cu siguranță, în ultimele zile, ați citi despre românii panicați care au luat cu asalt magazinele și au golit rafturile de făină sau alte alimente. În realitate, lucrurile nu stau tocmai așa, iar situația poate fi văzută de orice om care are curiozitatea să meargă la cumpărături să verifice singur cum stau lucrurile.

Chiar și așa, imaginile cu timișoreni care stau la cozi interminabile la magazine sau la farmacii fac deliciul internauților. Dacă unii se amuză, alții se sperie și încep să conceapă planuri pentru cele mai sumbre scenarii, în care vor fi izolați la domiciliu sau nu vor avea mâncare. Însă, cozile de la marile magazine și farmacii au o explicație simplă: retailerii au IMPUS o distanță de siguranță de minim un metru, astfel că dacă înainte oamenii stăteau unii lângă alții și cozile erau doar la casele de marcat, acum aceștia păstrează distanțe extrem de mari, care dau iluzia optică a unor cozi interminabile.

Foto: Facebook Nicolae Robu

Related posts

Noul film de acţiune „Furios şi iute: Hobbs & Shaw”, la Cinema City din Shopping City Timişoara

focustim

Nicolae Robu păstrează tradiția: a mers la vot cu soția și a optat pentru ca România să fie reprezentată în continuare cu demnitate

Mădălina Staicu

MAZILIT de la șefia ALDE Timiș, Marian Cucșa dă NUCLEARA: demisionează din ALDE și pleacă la Forța Națională

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: