Actualitate Administrație Featured Politică

Ghilotina pentru cabluri continuă pe Gheorghe Lazăr și Circumvalațiunii: Administrația Fritz anunță că numai Sfântul Ilie o poate opri

Operațiunile de eliminare a cablurilor aeriene continuă la Timișoara. Administrația Fritz anunță că numai vremea rea, adică Sfântul Ilie le mai poate opri!

Primăria Timișoara continuă acțiunile de eliminare a cablurilor aeriene amplasate ilegal. În această săptămână, se derulează activități de dezafectare a cablurilor în zona cuprinsă între Spitalul de copii, Piața 700, Parcul Botanic, strada Circumvalațiunii și bulevardul Gheorghe Lazăr.

Acțiunea a început în seara zilei de 22 mai și va continua de miercuri, 24 mai, pe tot parcursul săptămâniii. În zilele următoare, se va intra pe toate străzile din această zonă, pentru a îndepărta cablurile. Menționăm că operatorii au fost înștiințați, de-a lungul ultimilor ani, atât la sedințele organizate săptămânal cu reprezentanții firmelor cât și prin notificări scrise, cu privire la obligativitatea dezafectării cablurilor aeriene și trecerii lor în subteran. Acțiunea primăriei include dezafectarea colierelor, panourilor publicitare și a fibrei optice și este realizată cu sprijinul STPT.

În caz de vreme nefavorabilă, acțiunea va fi reprogramată.

Related posts

566 cazuri NOI de coronavirus și 24 de decese, din care patru la vaccinați

Mădălina Staicu

Apel disperat de la Alexandru Rafila: Românii sunt chemați să doneze sânge

Mădălina Staicu

Încă un deces cauzat de coronavirus în Timișoara: bărbatul suferea și de diabet zaharat

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: