Actualitate Administrație Featured

Gheorghe Ciuhandu șterge pe jos cu Robu: Degeaba îți vopsești părul la 70 de ani

Gheorghe Ciuhandu

Gheorghe Ciuhandu șterge pe jos cu Nicolae Robu, despre care spune că nu mai are de ce să candideze pentru un nou mandat. Ciuhandu spune că Robu își vopsește părul în zadar, uitând că are aproape 70 de ani. Fostul edil e de părere că Timișoara are nevoie de un primar energic.

„El a ieșit în față cu proiectele mele. A trăit din osânza mea și nu a mai lăsat nimic după ce a plecat. În locul lui, nu aș mai avea tupeul să candidez, după ce te-au trimis oamenii la plimbare la ultimele alegeri. Ar trebui să fie o lecție clară pentru el. Domnule, în primul rând, e nevoie să fie să fie o persoană energică. Asta înseamnă că trebuie să aibă în jur de 40-45 de ani, nu 70 de ani. Eu aveam 65 de ani la alegerile de acum 10 ani și am realizat că e timpul să las pe alții mai tineri. Nu poți să păcălești vârsta, chiar dacă îți vopsești părul”, a declarat Ciuhandu pentru Ziarul Timișoara.

Related posts

Vot de ultimă oră în Parlament: Permisele pentru categoriile C, CE se vor obține de la 18 ani și cele pentru D și DE de la 21 de ani

Mădălina Staicu

Mădălina Staicu

Criza locurilor la ATI se FÂSÂIE: ținută închisă, unitatea mobilă de la spitalul militar de campanie se deschide

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: