Actualitate Eveniment Featured Sănătate

GCS dă ALERTA: un mesaj FALS care îi este atribuit lui Raed Arafat a ajuns la direcțiile de sănătate publică din România

Un mesaj fals prin care li se cere direcțiilor de sănătate publică din România să facă raportări discreționare a fost trimis de persoane necunoscute, anunță GCS.

„Grupul de Comunicare Strategică atrage atenția mass-media asupra unui mesaj fals, atribuit Secretarului de Stat Raed Arafat și transmis Direcțiilor de Sănătate Publică din țară.

Mesajul este transmis de pe adresa de mail gsc@mai.gav.ro, adresă care nu aparține niciunei instituții guvernamentale și care folosește o succesiune similară, dar parțială, a literelor care compun domeniul de internet rezervat Guvernului.

Textul este conceput pentru a lăsa impresia că se solicită Direcțiilor de Sănătate Publică să raporteze discreționar numărul de infectări și de decese.

Mesajul este unul fals și facem apel la mass-media de bună credință să nu popularizeze acest tip de mesaje create special pentru a induce ideea că cifrele raportate public nu sunt reale”, anunță GCS.

Related posts

Veste uriașă: Ambasada SUA anunță că România a făcut progrese mari pentru a fi primită în programul Visa Waiver

Mădălina Staicu

Vești BUNE de la meteorologi: vremea se încălzește!

Mădălina Staicu

Alin Nica a fost la vot: Am votat pentru DEBLOCAREA proiectelor majore de infrastructură

Mădălina Staicu
Incarcare...
%d blogeri au apreciat: